Kao sto tema kaze, zanima me koje je najbolje budzetsko resenje ploce za ovaj procesor (u pitanju je noviji e6300 2,8GHz 45nm). Preporucili su mi Asus P5QL-E. Da li neko ima neki bolji predlog? Ne verujem da ce biti OC-a, bitnije je da je sistem hladan i stabilan.
Racunar mi treba za rad sa animacijom i fotografijom. I naravno normalno koriscenje. Planiram da uzmem 4gb Kingston HyperX 1066. Hoce li se osetiti bitna razlika izmedju ove dve klase ploca?
Imam ovu plocu i mogu da kazem da sam prezadovoljan. Ima odlicnu naponsku 8 faznu jedinicu, cipset je isti kao P45 sa razlikom da ovaj P43 nema podrsku za Cross fire i SLI, sto je po meni nebitno.Mislim da je pametnija jedna jaca grafika od dve slabije. RESISTANCE IS FUTILE
:: Asus P5QL-E je odlicna ploca.Imam je vec duze vreme,radi perfektno :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Posto ne mogu da nadjem P5QL-E, sta mislite o P5QL/epu? Citao sam neke utiske korisnika po netu i uglavnom su zadovoljni, samo sam na jednom mestu citao o problemima u kombinaciji P43 i nvidia.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.