Koji kuler mi preporucujete za ovaj procesor. Na prvom mestu mi je da bude sto tisi, a da moze da posluzi ako hocu nekad da klokujem???? Kakav je ovaj CM Hyper TX 3 ???
Na mome e8400 (@3.6GHz) radi jedan Cooler Master (TX2) - i efikasan je i necuan je. CM212 je barem 2x efikasniji a nije bucan. O njemu sam cuo samo pohvale. - - - - - - dopuna: taman sam zavrsio odgovor, a Bax je vec predlozio isto.
Sto tako mali OC?Taj CPU ide opusteno na 4.0 Ghz pa na dalje.
Green Green Grass Of Home
:: Na mome e8400 (@3.6GHz) radi jedan Cooler Master (TX2) - i efikasan je i necuan je. CM212 je barem 2x efikasniji a nije bucan. O njemu sam cuo samo pohvale :: - - - - - :: dopuna: taman sam zavrsio odgovor, a Bax je vec predlozio isto. :: :: ::
Ne verujem da cu moci da OC ni do 3.8, zato sto imam istu plocu kao eseses. Ali nije bitno i to mi je dosta? Kovle salim se za boju, malo mi je skup, ipak kod mene u ks kosta sigurno 50eu. Hvala na predlozima, najverovatnije cu da uzmem ovaj CM212, mada je i ovaj XIGMATEK zanimljiv. Pozdrav
RESISTANCE IS FUTILE
:: Sto tako mali OC?Taj CPU ide opusteno na 4.0 Ghz pa na dalje :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Na mome e8400 (@3.6GHz) radi jedan Cooler Master (TX2) - i efikasan je i necuan je. CM212 je barem 2x efikasniji a nije bucan. O njemu sam cuo samo pohvale :: :: - - - - - :: :: dopuna: taman sam zavrsio odgovor, a Bax je vec predlozio isto. :: :: :: :: :: ::
Probably the most notable result from our testing is that, even running the Hyper Z600 without any additional cooling fans, it still had no real trouble cooling our stock Core 2 Q6600 under heavy load, where it continued to outperform Intel`s stock cooler.
Ja imam ovaj CM Z600. Kosta oko 3 800. Ja bih dodao 1 000 dinara i resio problem za svagda. :) Jedino sto mu je mana visina (16 cm) Tako da izmeri kuciste pre kupovine. :)
Ako se odlucis za CM Hyper 212,imas ba u B*l Computers-u na Banovom Brdu za 2700 RSD.Tamo sa ga ja uzeo,noviji je model,kao.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Ne verujem da cu moci da OC ni do 3.8, zato sto imam istu plocu kao eseses. Ali nije bitno i to mi je dosta :: Kovle salim se za boju, malo mi je skup, ipak kod mene u ks kosta sigurno 50eu :: Hvala na predlozima, najverovatnije cu da uzmem ovaj CM212, mada je i ovaj XIGMATEK zanimljiv :: Pozdra :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: Sto tako mali OC?Taj CPU ide opusteno na 4.0 Ghz pa na dalje :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Na mome e8400 (@3.6GHz) radi jedan Cooler Master (TX2) - i efikasan je i necuan je. CM212 je barem 2x efikasniji a nije bucan. O njemu sam cuo samo pohvale :: :: :: - - - - - :: :: :: dopuna: taman sam zavrsio odgovor, a Bax je vec predlozio isto. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ako se odlucis za CM Hyper 212,imas ba u B*l Computers-u na Banovom Brdu za 2700 RSD.Tamo sa ga ja uzeo,noviji je model,kao :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Ne verujem da cu moci da OC ni do 3.8, zato sto imam istu plocu kao eseses. Ali nije bitno i to mi je dosta :: :: Kovle salim se za boju, malo mi je skup, ipak kod mene u ks kosta sigurno 50eu :: :: Hvala na predlozima, najverovatnije cu da uzmem ovaj CM212, mada je i ovaj XIGMATEK zanimljiv :: :: Pozdra :: :: :: :: RESISTANCE IS FUTILE :: :: :: :: :: Sto tako mali OC?Taj CPU ide opusteno na 4.0 Ghz pa na dalje :: :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: Na mome e8400 (@3.6GHz) radi jedan Cooler Master (TX2) - i efikasan je i necuan je. CM212 je barem 2x efikasniji a nije bucan. O njemu sam cuo samo pohvale :: :: :: :: - - - - - :: :: :: :: dopuna: taman sam zavrsio odgovor, a Bax je vec predlozio isto. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.