Ja u masini imam ASUS P5Q-E,na njoj E8400 i uskoro ce Q9550 E0 koji vec duze vreme trazim ali ga niko nema, a imam i DFI X48-T2RS,razmisljam da li da promenim plocu,
Sta da ostavim od ove dve,koja je bolja,na kojoj ce biti bolji OC potencijal,da li je vredna ova DFI zamene!!
Prosto neznas koja je bolja,Asus je odlicna ploca medjutim DFI X48 je u svakom pogledu bolji izbor.Znaci moj glas ide DFI.Mada za koju god se odlucis neces pogresiti jer su odlicne ploce.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Pa testiraj obe, pa vidi sta je bolje. Ili prodaj obe pa kupi: http://www.pcberza.rs/detaljnije/atom-computers/94-915/ _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Na ovoj drugoj mi je E7400 to jest na DFi,mriz me da vadim ovaj moj e8400,probacu da klokujem ovaj E7400 na DFI-ju i videcu do koliko ide,koliki je neki maximalni klkok,memorija mi je na 1100 tako da mi nece praviti problem
I dali li cu maximalni klok moci da postignem na COLER MASTERU 390W u kombinaciji sa nekom 8500GT koja sluzi samo da da sliku,da li moze ovo napajanje
Ja sam licno uveka za DFI pre bilo cega drugog. Predpostavljam da planiras taj Q9550 da stavis na P5Q-E? Ne vidim razloga sto bi ti to lose radilo, taj Asus izgleda odlicno. Ako nesto planiras da menjas, bolje predji na i7. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Taj DFI ti je jedna od najboljih ploca, samo treba da umes sa njom. Mnogo je komplikovanija od skoro bilo koje Asus ploce te ces se verovatno razocarati i ostaviti Asusa.
Zato ja najbolje da istestiram i vidim kako radi a kasnije cu najverovatnije uzeti I7 ili i5 samo cekam neke jeftinije X58 ploce da dodju na nase trziste,dal je dovolajn ovaj Cooler MAster 390W
Slazem se sa tobom. Zato sam prvo naveo Maximus kao zamenu. Kada naucis da baratas DFI plocom prosto ti priraste za srce. Samo ne stavljaj ocz memoriju na nju i sve ce bili lepo. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Taj DFI ti je jedna od najboljih ploca, samo treba da umes sa njom :: Mnogo je komplikovanija od skoro bilo koje Asus ploce te ces se verovatno razocarati i ostaviti Asusa :: :: ::
Nece stici nikakve jeftinije X58 ploce a niti ima nesto izgleda da u skojije vreme nesto pojeftini posto je zaseban soket i nekako ga odvajaju od 1156 platforme. Ustvari imas ovde za sada dve jeftinije ploce, Asus P6T i GB UD3R, imaju nesto slabije naponske i nisu nesto mnogo nakicene kao druge X58 ploce ali su sasvim dobre za OC. Evo bas ta GB od ~140-150e ostvaruje veci bclk od UD5.
Ma na kraju, najbolje prodaj DFI sa tim E7400 i E8400 i kupi Q9550 i stavi ga na Asusa. Jos ce ti ostati i kusur. A kroz neko vreme, kada cene padnu, predji na nesto bolje. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
O boze... Molim te nemoj da pominjes Biostar, cuce te neko... To smece koristi mozda 1% ljudi i to najvise jer su jeftine... __________________ Scourge of PCBerza
Sta bre luapte Biostar ovo ono, drug vec vozi 6 meseci na Biostar TA790GXB AM2+, x4 940, plus ima integrusu, tada je kostao 7130 dinara, sada je kod istih 6840 dinara (At*m). Na i5 ces verovatno moci kasnije da upgrade procesor, dok na 775 platformi to neces moci :).
Pufi, ne lupaj gluposti, to je kao da tvrdis da je Lada Niva bolja nego BMW X3. Jeftinija, izdrzljiva, imas delova na svakom cosku i svaki priuceni majstor u svom dvoristu moze da je popravi. A kada ti nestane benzina ide i na spiritus! Da ne radis mozda za uvoznika Biostara?
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Da li si imao BIOSTAR plocu - ODG. Nisi Da li si video nekada kako rade BIOSTAR ploce - ODG. nisi Da li si video kakav bios ima BIOSTAR i koliko joj je OC potencijal - ODG. nisi Svako ce ti reci ko je imao i jednu biostar plocu da se nije pokajao i da mu je radila ok,jer to mogu da potvrdim
Ja jos nisam video da se neko pozalio na BIOSTAR,jer svako ko je ima nema nikakve probleme!!!
ZAPAMTI OVO i svi koji mislite da BIOSTAR ne valja,Z A P A M T I T E O V O,
DOK NE PROBATE BIOSTAR PLOCU NEMOJTE NISTA DA GOVORITE UNAPRED!!!
Pufi, ne serendaj. Možda Biostar nije loš (nisam ga nikada imao i zato neću da ga pljujem), ali zato ti nemoj da pljuješ Gigabajta. I sam sam imao problema sa Gigabajtovim pločama, ali su to bili jeftiniji modeli, koji su se prodavali na hiljade. Poslednje dve ploče, GA-MA78G-DS3H, a posebno GA-MA790X-UD3P (koju trenutno imam) su odlične, da ne kažem fantastične ploče, tako da pljuvači Gigabajta, poput tebe, nisu u pravu. Svaki proizvođač ploča i hardvera uopšte, ima i odlične, i prosečne i krš modele. Uostalom, ne bi Skaj, koji je perfekcionista, uzeo sebi GA-MA790X-UD3P, da ona ne valja ništa. Još si ti izgleda zelen, da bi nekoga hvalio, a nekoga pljuvao.
Biostar plocama nista ne fali, podjednako stabilne i brze kao i sve druge i pripadajucoj klasi. U direktnoj komparaciji koju sam radio nekom prilikom Asus ploce sa 780G i Biostar verzije 780G, gotovo u dlaku da su bili rezultati. Isto vazi i za Gigabyte-ov model sa 780G chipom. Jedino u cemu su se razlikovale je cena. Drugim recima Biostar nit` smrdi nit mirise, ko kog ga kupi nece pogresiti, kupice nesto jaaako slicno drugim proizvodjacima u tom cenovnom rangu.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
Sve to stoji,skupe gigabyte komponente su odlicne ali opet ne znam,imao ja ovu GTX 260 GIGBYTE OC,to je takav SHIT ma djubre,prvo joj je puko bios pa sad idi nosi u srevis onda svaki put kad se instalira drajver pravi sranje,i tako toliko o GIGASHIT-u
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.