Da li vredi ova memorija pomena. Vidim komsiji `uvalili`, navodno taj lik nema Hyper X 2gb? Pogledam Tajminzi u Everestu 6-6-6-18. Da udjem u BIOS, kad ono nema opciju Memory Timings! Katastrofa. Da li ova memorija vredi da ostane i kakva su iskustva, ili sutra da ga saljem na zamenu??? Pozdrav RESISTANCE IS FUTILE
je u pitanju DDR2 na 800Mhz onda nemoze gore.Generealno od Transcend-a jedino je AXE vredan pomena,mada bih ja licno takve memorije zaobilazio(Apacer,PQI,Silicon Power..).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Nema šta da Googla, sa tačnom specifikacijom memorije model se nađe na Transcendovom sajtu za 10 sekundi. Nije zgoreg da duplo-proveri.
:: potrebe da googla,samo nek pokrene Cpu-Z i sve ce videti(kod njega nema greske) :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Bas ta na 800Mhz. Sutra cu da pogledam kroz CPU-Z,ne znam tacnu oznaku ali vidim da su sve DDR2 na 800Mhz, na zvanicnom sajtu. Latence ne pominju nigde!!! RESISTANCE IS FUTILE
:: je u pitanju DDR2 na 800Mhz onda nemoze gore.Generealno od Transcend-a jedino je AXE vredan pomena,mada bih ja licno takve memorije zaobilazio(Apacer,PQI,Silicon Power..) :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.