@ Ismerish & The Bear: Imate srece sto je pufi vjerovatno u skoli sada pa ne moze da vam objasni kako je ``Gigashit nuklearni otpad a Biostar is the way of life!``
@ Pajser : Kolege su ti rekli svoje misljenje, a ja se pridruzujem njima...
NMY,al` priznaj da bi ti bilo dosadno na forumu da nema pufija
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: @ Ismerish & The Bear: Imate srece sto je pufi vjerovatno u skoli sada pa ne moze da vam objasni kako je ``Gigashit nuklearni otpad a Biostar is the way of life!`` :: :: :: @ Pajser : Kolege su ti rekli svoje misljenje, a ja se pridruzujem njima.. :: :: :: Pozdra :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Do sad sam imao tri Gigabyte-a i nikad nisam imao problema sa njima, da kucnem u drvo:), dok Bio* nisam koristio, pa reko da vas iskusno priupitam Znaci GA.. Hvala!
A najveca fora je sto je GB imao problema samo sa plocama za Intel.Za AMD je uvek bio jedan od najboljih,ako izuzmemo DQ6 seriju koja je globalno bila promasaj u highend-u zbog lose naponske.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: @ Ismerish & The Bear: Imate srece sto je pufi vjerovatno u skoli sada pa ne moze da vam objasni kako je ``Gigashit nuklearni otpad a Biostar is the way of life!`` :: :: :: @ Pajser : Kolege su ti rekli svoje misljenje, a ja se pridruzujem njima.. :: :: :: Pozdra :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Nisam u skoli,ne brini,licno taj GIGBYTE nisam imao i ne znam kakav je ali kao i svaki GIGBYTE,necu da gresim dusu ali, shit je svaki GIGABYTE,Za ovaj biostar znam da je sigurno OK.
Zašto ono pufi u duginim bojama..... one way or another
:: Pufi, koje si Gigabyte ploče imao i šta ti je pravilo probleme :: :: Nikako da shvatim, sve vreme vidim da ti se ne sviđa, pa da vidim zašto. Nigde ne mogu da nađem konkretan odgovor :: :: Srbologija, nauka belosvetska.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.