Zbog nas će uskoro uvesti pojam četvrti svet. A ono za dilere i cenovnike je stara stvar. Diler koji ima 10% robe koju oglašava je jako dobar u našim uslovima. Jedno vreme je Imtel jako dobro radio i zaista imao svu robu sa cenovnika.
Proverio bih ti ja ali mi je mrsko telefonom surfovati.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Pozdrav :: :: Zna li neko gde se u ovoj zaostaloj zemlji trećeg sveta može kupiti jedna od sledećih ploča: :: ASUS P5Q3 Deluxe il :: GIGABYTE GA-P45T-EXTREM :: :: Sve ovo što vidite po PCBerzi, ITSvet-u su netačne informacije, jer niko ništa nema na stanju :: :: Hvala unapred
Pre neki dan sam zvao za HDD od 1.5 TB i prva radnja sa najnizom cenom kaze imamo, ja svratio do njih i kupio. Pre nih sam svratio u Gigatron (nekako mi usput do kuce) koji ga ima u ponudi ali nema u radnji, pri svemu tome i dalje tvrde da ga ima u ponudi sao mora da se naruci ali je cena ne ona sa sajta nego veca za 1500 dinara ili ti skoro 20%. Dobrodosao u zemlji iz potpisa...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.