nikako nemoj da uzmes 4x1 vec iskljucivo 2x2 gb i to uzmi kingston hyperx na 1066 mhz, ja imam t1 seriju tj skoro sam kupio ovaj model khx8500d2t1k2/4g i prezadovoljan sam!
Ja sam se prvo bio zeznuo i uzeo 2x1 gb kingstona na 1066 misleci da kasnije dokupim jos 2x1 ali sam se skoro jedva otarasio tih 2x1 i kupio kao covek 2x2, moja je ona sa sirokim plavim hladnjacima i sto se kaze jebe kevu:)
mada sad su ti one poskupele, ja sam je uzeo pre 2 nedelje za 6100 din u atomu a sad nemas ispod 7300 din da nadjes nigde jbg...svaka preporuka za kingston jer se slaze dobro uz najveci broj maticnih ploca...
Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
nije se grejala uopste, po meni malo nepotrebno veliki hladnjak
@ madafaka: Mislim da je Kingston 2x2 GB sigurica _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Geil BD Evo One 2x2 GB 1066 MHz.Zvercica od memorije :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Najbolje moguce kombinacije memorije su ti DC i 2xDC.Sto znaci da od 4x1GB i 4x2GB nemas bolje jer dobijas dupli dual chanel(naravno ako ga ploca podrzava).
Sto se memorije tice takodje kao Vampir- OCZ-(kvalitetne i odlicne overclock-erske mogucnosti).Prem da je i EVO ON odlicna game-rska memorija.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
dozivotna garancija obicno znaci da imas garanciju sve dok se doticni model prozivodi. cim prozivodjac zaustavi proizvodnju, gubis garanciju. bar ja to tako znam...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.