Pozdrav svima na forumu.interesuje me koja je najjeftinija ploca koja je mATX(moze i ATX) a da ima ACC(znam da su to SB710 i 750 uzeo sam A760G M2+ i nema ACC).hvala svima unapred
AMD Sempron X2 140 @V1AX@700rpm Biostar 760G 2*1GB DDR2 - -ceka se HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Edition PC power cooling and silencer 500W 640GB samsung X2,160GB samsung
Sve je zatvoreno.Kada postavljas ovakvo pitanje prvo moras navesti par osnovnih stvari a ne samo ACC.
Koja je cifra u pitanju? Koji procesor mislis da otkljucavas, DDR3 ili DDR2 memorija?
Ploca koju bih ti ja preporucio za pocetak je Slavuj-eva ploca na kojoj je otkljucao Phenom ll X2 550. Ukoliko me secanje nevara u pitanju je Gigabyte GA-MA770-UD3 Rev.2(znaci 8-pinski za CPU),cena je od 59€(www.emmi.rs) pa nagore.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
xexe...sada vise i nije hitno do sutra...ddr2 je u pitanju po mogutstvu najjeftiniju.pitao sam dal moze neka od gore 2 navedene ili neka treca(voleo bih ako bih mogla ona MSI iz link-a postavljenog)(procesor sempron 140>>>X2)cifra sto manja oko 5k-6k.hvala .)
AMD Sempron X2 140 @V1AX@700rpm Biostar 760G 2*1GB DDR2 - -ceka se HIS ATI 3850 512DDR3 800Mhz/2Ghz ICEQ3 TurboX Limited Edition PC power cooling and silencer 500W 640GB samsung X2,160GB samsung
:: Sve je zatvoreno.Kada postavljas ovakvo pitanje prvo moras navesti par osnovnih stvari a ne samo ACC :: :: Koja je cifra u pitanju :: Koji procesor mislis da otkljucavas :: DDR3 ili DDR2 memorija :: :: Ploca koju bih ti ja preporucio za pocetak je Slavuj-eva ploca na kojoj je otkljucao Phenom ll X2 550 :: Ukoliko me secanje nevara u pitanju je Gigabyte GA-MA770-UD3 Rev.2(znaci 8-pinski za CPU),cena je od 59€(www.emmi.rs) pa nagore :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Sada mi tek nista nije jasno.Cemu ACC ploca za taj procesor i zasto mini ATX? Postuj tacan naziv ploce(vecinu hardware-a imam u glavi)jer sa talefonom nemogu da idem na te linkove a da ih prethodno ne prepisem na papir.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Sada mi tek nista nije jasno.Cemu ACC ploca za taj procesor i zasto mini ATX :: Postuj tacan naziv ploce(vecinu hardware-a imam u glavi)jer sa talefonom nemogu da idem na te linkove a da ih prethodno ne prepisem na papir :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ako sam dobro shvatio, kupujes novi komp ali u delovima? Prvo menjas plocu, hoces da ima ACC mogucnost ali istovremeno da podrzava tvoj sadasnji procesor? Pa kad u iducem ciklusu uzmes fenom IIx2 a ono uz boziju pomoc booom 4 jezgra!? Meni je taj Biostar TA790GXB dosta ok...
Ovako u pitanju je AM2/AM2+ ploca, AMD760G/SB710,solid cap`s nisu losi ali ni blizu najboljih,ima APS(usteda energije),TPM(bezbednost podataka),IC za ESDS(ic kontrola elektrostatickog praznjenja)...
Ostale podatke imas svugde,a ja licno bi je zaobisao.Medjutim tvoje potrebe su samo tebi znane-tako da kupuj i uzivaj.
Pozdrav
:: Ovako u pitanju je AM2/AM2+ ploca, AMD760G/SB710,solid cap`s nisu losi ali ni blizu najboljih,ima APS(usteda energije),TPM(bezbednost podataka),IC za ESDS(ic kontrola elektrostatickog praznjenja).. :: :: Ostale podatke imas svugde,a ja licno bi je zaobisao.Medjutim tvoje potrebe su samo tebi znane-tako da kupuj i uzivaj :: :: Pozdra :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
poshto si toliko uporan najbolje je da se ulogujesh na http://forum.msi.com.tw/ i postavish pitanje. Odgovaraju brzo, znam jer isto imam MSI plochu za koju mi je trebala informacija da li K9Neo v3 moze da radi sa Kumom sa beta BIOS-om...
:: poshto si toliko uporan najbolje je da se ulogujesh na http://forum.msi.com.tw/ i postavish pitanje. Odgovaraju brzo, znam jer isto imam MSI plochu za koju mi je trebala informacija da li K9Neo v3 moze da radi sa Kumom sa beta BIOS-om.. :: :: cash rules everything around me :: ::
ZA AMD procesore AM2 i AM3 najjeftinija oloca je Gigabyte GA-M61PME-S2P juce sam prodao jednu. Nova je 3,700 din u Altiju i 3 god.garancije. 2x sata 2, 2xslot memori za ddr2 do 1066mhz,1x Pci-ex 16, a ima i integrisanu graficku gforce 6150,4x USB.
ZA AMD procesore AM2 i AM3 najjeftinija oloca je Gigabyte GA-M61PME-S2P juce sam prodao jednu. Nova je 3,700 din u Altiju i 3 god.garancije. 2x sata 2, 2xslot memori za ddr2 do 1066mhz,1x Pci-ex 16, a ima i integrisanu graficku gforce 6150,4x USB.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.