Imacu sutra Asus P5 kc plocu koja ima 3xslota ddr2 i 3xddr3, Da li cu ikako moci da nateram plocu da stavim memorije na 1600Mhz?? ili cu samo morati da se zadovoljim sa 1333Mhz! Molio bih za savet jer memorije jos nisam pazario.
Na asusovom sajtu u specifikaciji stoji max 1333 !!!!
:: Imacu sutra Asus P5 kc plocu koja ima 3xslota ddr2 i 3xddr3, Da li cu ikako moci da nateram plocu da stavim memorije na 1600Mhz?? ili cu samo morati da se zadovoljim sa 1333Mhz :: Molio bih za savet jer memorije jos nisam pazario ::
Imao sam tu plocu , ali nisam koristi ddr3 na njoj. Ono sto znam je da ona podrzava ddr do 1333. Inaci,combo ploce nisu bas za overkolovanje, pa ti je savet da uzmes neku cistokrvnu ddr3 plocu. Max fsb mi je bio do 430.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.