Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
pozz!!!
STRANA 1 OD 1
darky pozz!!! 16.10.2009. 01:06 T21001

status: user
broj poruka: 1
Pozz svima interesuje me vase misljenje,dali bih solidno radio ovaj procesor amd x2 phenom 550 na ovoj ploci http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A770DE%2b....bez overclock-a...?hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Welcome to the Jungle :) 16.10.2009. 01:19 #149420

broj poruka: 7285
Question:Zasto bas taj Asrock?

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

SkyFire Welcome to the jungle... 16.10.2009. 03:55 #149440

broj poruka: 18472
We got fun `n` games
We got everything you want
Honey we know the names
We are the people that can find
Whatever you may need
If you got the money honey
We got your disease

In the jungle
Welcome to the jungle
Watch it bring you to your shun n,n,n,n,,n,n,,n,n,n knees, knees
I wanna watch you bleed

@darky

Sto zaista samo hoces Asrock?Kako bi ti legao neki Gigabyte?Mozda imas vec tu plocu a zelis CPU da uzmes?U cemu je kvaka?

Green Green Grass Of Home

skycould nije mi jasno 16.10.2009. 08:46 #149451

broj poruka: 248
nesto u vezi ASRock-a. U svetu i po net-u se ASRock lepo kotira, a kod nas je, po svima ZNJ klasa. Imao sam 2 ASRock ploce i ni jedna me nije izdala.
doca80 Re: nije mi jasno 16.10.2009. 08:56 #149453

broj poruka: 3053
aj da ti odgovorim...Kako nesto sto u nazivu ima rec DUPE(as) moze da bude dobro. Jos kad celokupan prevod naziva glasi KAMENO DUPE,ma sve ti je jasno,a moze se i protumaciti kao DUPE VLADA...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: nesto u vezi ASRock-a. U svetu i po net-u se ASRock lepo kotira, a kod nas je, po svima ZNJ klasa. Imao sam 2 ASRock ploce i ni jedna me nije izdala.
skar Re: Welcome to the jungle... 16.10.2009. 09:30 #149457

broj poruka: 3992
AA slusa se G`N`R....i to dobro
@doca80
ova ti je za svaku pohvalu

`rad je od coveka napravio majmuna`

:: We got fun `n` game
:: We got everything you wan
:: Honey we know the name
:: We are the people that can fin
:: Whatever you may need
:: If you got the money hone
:: We got your diseas
::
:: In the jungl
:: Welcome to the jungl
:: Watch it bring you to your shun n,n,n,n,,n,n,,n,n,n knees, knee
:: I wanna watch you blee
:: @dark
:: Sto zaista samo hoces Asrock?Kako bi ti legao neki Gigabyte?Mozda imas vec tu plocu a zelis CPU da uzmes?U cemu je kvaka
:: Green Green Grass Of Home
rasha44 Re: Re: nije mi jasno 16.10.2009. 12:18 #149472

broj poruka: 1492
Duhovito, ali pogrešno. Dupe se piše sa dva `s`, dakle ASS. Prema tome naziv ploče je `Kao kamen` (As Rock). Ne bih da branim tu firmu, koja je inače Asusova podkompanija, pošto nisam imao posla sa više ploča. Meni AsRock ploča radi već 2.5 godine bez problema. Dvojici mojih prijatelja su radile po 3-4 godine, dok nisu prešli na noviju generaciju procesora.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: aj da ti odgovorim...Kako nesto sto u nazivu ima rec DUPE(as) moze da bude dobro. Jos kad celokupan prevod naziva glasi KAMENO DUPE,ma sve ti je jasno,a moze se i protumaciti kao DUPE VLADA..
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: nesto u vezi ASRock-a. U svetu i po net-u se ASRock lepo kotira, a kod nas je, po svima ZNJ klasa. Imao sam 2 ASRock ploce i ni jedna me nije izdala.
doca80 Re: Re: Re: nije mi jasno 16.10.2009. 12:49 #149474

hehe,ma znam kako je pravilno,Engleski mi je kao maternji jezik,znam ga bolje nego Srpski,ali moras priznati da je zanimljivije ako malo `iskrivim` pravopis

:: Duhovito, ali pogrešno. Dupe se piše sa dva `s`, dakle ASS. Prema tome naziv ploče je `Kao kamen` (As Rock). Ne bih da branim tu firmu, koja je inače Asusova podkompanija, pošto nisam imao posla sa više ploča. Meni AsRock ploča radi već 2.5 godine bez problema. Dvojici mojih prijatelja su radile po 3-4 godine, dok nisu prešli na noviju generaciju procesora.
:: Nightbird
:: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

:: :: aj da ti odgovorim...Kako nesto sto u nazivu ima rec DUPE(as) moze da bude dobro. Jos kad celokupan prevod naziva glasi KAMENO DUPE,ma sve ti je jasno,a moze se i protumaciti kao DUPE VLADA..
:: ::
:: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: :: nesto u vezi ASRock-a. U svetu i po net-u se ASRock lepo kotira, a kod nas je, po svima ZNJ klasa. Imao sam 2 ASRock ploce i ni jedna me nije izdala.
rasha44 Hehehe 16.10.2009. 13:01 #149480

broj poruka: 1492
Ja sam i napisao da je duhovito. Hajde sad malo ozbiljnije. Nemam razloga da ne verujem ljudima koji su imali posla sa lošim AsRock pločama, posebno Nemanji (servispc) i drugima koji servisiraju hardware. Međutim činjenica je da se ta firma u svetu kotira kao pristojna srednja (čitaj budžetna) klasa. Oni pokrivaju tržište za ljude koji od kompjutera ne očekuju previše, odnosno i ne treba im, pa im ovakve ploče odgovaraju po ceni i performansama. To što gejmeri i klokeri muče ploče i od njih traže ono za šta nisu napravljene je druga stvar.
Sem toga, ne znam odakle naši nabavljaju ploče i koji kvalitet uvoze.

Pozz.

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

doca80 Re: Hehehe 16.10.2009. 13:08 #149482

Slazem se sa tobom... Ja sam UBEDJEN da na nase trziste dolaze komponente koje po kvalitetu nisu zadovoljile standarde u nekoj drugoj zemlji. To nasi trgovci znaju da iskopaju,plate mizernu cenu za plocu,komponentu... sa nekom manjom falinkom i prodaju je ovde po ful ceni... Da se razumemo,NE kazem da su svi takvi i da su SVE komponente takve,kazem samo da poneki to rade,otuda ona prica `Prodao sam 50 tih i tih ploca,30 mi je vraceno u garantnom roku!!! Mora da je uletela neka losa serija!` Jedan gigant od kompanije NE SME sebi da dozvoli da na trziste pusti seriju komponenti koje imaju falinku u nekoj civilizovanoj zemlji,klepili bi ga po usima i dzepu,sve bi zvonilo...Zato te komponente,ploce... zavrse kod NAS!!!

:: Ja sam i napisao da je duhovito. Hajde sad malo ozbiljnije. Nemam razloga da ne verujem ljudima koji su imali posla sa lošim AsRock pločama, posebno Nemanji (servispc) i drugima koji servisiraju hardware. Međutim činjenica je da se ta firma u svetu kotira kao pristojna srednja (čitaj budžetna) klasa. Oni pokrivaju tržište za ljude koji od kompjutera ne očekuju previše, odnosno i ne treba im, pa im ovakve ploče odgovaraju po ceni i performansama. To što gejmeri i klokeri muče ploče i od njih traže ono za šta nisu napravljene je druga stvar
:: Sem toga, ne znam odakle naši nabavljaju ploče i koji kvalitet uvoze
:: Pozz
:: Nightbird
:: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

pajsgudgud Pa rade one ali... 16.10.2009. 13:12 #149485

broj poruka: 3746
ali ako ti ikada padne napamet da nešto menja/klokuješ zaboravi na to. Doduše na znam kakvi su noviji Biosi na ovim pločama, ali neki BIOS-i koje sam ja video su siromašniji od biafre. Samo najosnovnije opcije, bez menjanja voltaže, bez menjanja FSB-a i ostalih zezalica.
support normality

LonleyMax A jel bi mogao da izdvojis jos malo para... 16.10.2009. 13:25 #149496

broj poruka: 1475
uzmes Acuc M4A785-M i lepo se vozas ko covek!

E sad sto se tice duhovito nazvane firme `Kameno Dupe` to su veoma dobre ploce, bar one sa kojima sam se ja druzio!
Po pitanju BIOS-a i mogucnosti siromasnije su od Asusa i Gigabyte-a (i sl.), ali navodno su to Asus ploce jer je AsRock potomak Asusa... pa mislim da je to fora kao sto je VW-u Skoda (sve isto sa drugom nalepnicom i manjim luxuzom)!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

Ishmerish Krasan post,decki doista krasan! 16.10.2009. 13:34 #149499

broj poruka: 7285
Samo si zemo mogao da dodas da to nije slucaj samo sa HW-om,vec sa svim sto nema etiketu made in Serbia.

A covek mi je pustio mail,sa konstatacijom da plocu vec poseduje.Ja stvarno nemam neki kontakt sa njima jos od 754,939 socketa,ali s`obzirom da jeAsrock Asusov nacin da izbaci konkurentnu plocu po dobroj ceni(a da to nebudu ona Asusova zuta govna sa dva DIMM-a,i gde vise fali nego sto ima)mislim da ce lepo da ga sluzi.Pritom je jos naveo da nece da klokuje procesor.

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Slazem se sa tobom... Ja sam UBEDJEN da na nase trziste dolaze komponente koje po kvalitetu nisu zadovoljile standarde u nekoj drugoj zemlji. To nasi trgovci znaju da iskopaju,plate mizernu cenu za plocu,komponentu... sa nekom manjom falinkom i prodaju je ovde po ful ceni... Da se razumemo,NE kazem da su svi takvi i da su SVE komponente takve,kazem samo da poneki to rade,otuda ona prica `Prodao sam 50 tih i tih ploca,30 mi je vraceno u garantnom roku!!! Mora da je uletela neka losa serija!` Jedan gigant od kompanije NE SME sebi da dozvoli da na trziste pusti seriju komponenti koje imaju falinku u nekoj civilizovanoj zemlji,klepili bi ga po usima i dzepu,sve bi zvonilo...Zato te komponente,ploce... zavrse kod NAS!!
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: :: Ja sam i napisao da je duhovito. Hajde sad malo ozbiljnije. Nemam razloga da ne verujem ljudima koji su imali posla sa lošim AsRock pločama, posebno Nemanji (servispc) i drugima koji servisiraju hardware. Međutim činjenica je da se ta firma u svetu kotira kao pristojna srednja (čitaj budžetna) klasa. Oni pokrivaju tržište za ljude koji od kompjutera ne očekuju previše, odnosno i ne treba im, pa im ovakve ploče odgovaraju po ceni i performansama. To što gejmeri i klokeri muče ploče i od njih traže ono za šta nisu napravljene je druga stvar
:: :: Sem toga, ne znam odakle naši nabavljaju ploče i koji kvalitet uvoze
:: :: Pozz
:: :: Nightbird
:: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme
:: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs