Odakle pišeš, kad unapred misliš da je povoljno? Čekaj, ovo je Serbistan, ovde su ekonomski zakoni pod uticajem iskrivljenja vremena i prostora, nekad i dve-tri crne rupe... ko` zna šta bi naši trgovci mogli da utripuju oko `čak` tri jezgra?
P.S. Nadam se ipak, pošto je cena 2x na dnu, da će ovi pravilno biti između 4x i 2x Athlona II, odnosno, u ceni Phenoma II x2 tako da će još teže biti da se izabere između ove, u par evra napravljene papazjanije i konkurencije samom sebi... I naravno, ceo poligon za prodaju starih Phenoma 3x i 4x.... za koje ćemo otkriti da su ih naši vrli uvoznici otkupili iz celog sveta jer će se u već sklopljenim konfama za dnevnu štampu, supermarkete i kiosk grebe, pojavljivati narednih pet godina... najverovatnije pod brendom Pentijum IV ili čak 5....
Ma ovde nema ni za hleb,nisam tako mislio,nego ako gledamo 60 i nesto dolara,u svetu stvarno nije mnogo,za nas pa znas i sam,pa i ja teram dosta staru komp,a o novijoj samo sanjamo,al sta je to je... Ipak mislim da ce za novu godinu kad ce i kod nas imati, ne bi trebao da kosta vise od 4500-5500 dinara...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.