Okvirno bi jedan vuneni klient mogao da ti da +100€.
A `realno` po komponetama: 2160-30€ P5K-25€ 2GB-15€ 1950-25€
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Intel E2160 BOX + Titan TTC-NK34TZ/RF(BX :: Asus P5 :: GeIL 2x1GB 800 Ultr :: Asus X1950 Pro 256/25 :: :: Kutije za sve, garancija za Titan-a i GeIL-a. Najverovatnije bih presao na 785G chip.. Razlog - cista znatizelja :: :: xYz
domaca zivotinja obicno bele boje koja vice beeeee i koju strickaju s makaze
:: Sta znaci `vuneni klijent`, leba ti :: :: P. S. 25e za P5K i isto toliko za X1950 Pro?! MaliAbner mi deluje prijateljskiji u savetu. :: :: xYz :: ::
Ishmerish - to ako si zelenash(preprodaja) pa da jedva dash 100e
110-115e i da se oprostis od ti komponenti bez zaljenja...
:: Sta znaci `vuneni klijent`, leba ti :: :: P. S. 25e za P5K i isto toliko za X1950 Pro?! MaliAbner mi deluje prijateljskiji u savetu. :: :: xYz :: ::
Jos nisam video da je neko poklonio P35 plocu za 25 evrica ovijeh dana na Berzi.. Hajde da covek kaze da je X1950 Pro absolutely out of date, pa da je i da za 25, ali P35.. Sto se dram-a i cpu-a tice, i ja sam tako nesto racunao.
imam ponudu da x2 4200 i MSI k9neo v3 prodam za 60 evra. A razmishljam da kupim Gigabyte 770 ud3 i ako kazu da nije neshto za overklok i Athllon II 240. I zashto bash neko istiche 2. reviziju Gigabyte 770 ud3? Opet cu na prodato dodati 60 evra da bih kupio novu plochu i proc, a za malo vishe para bih mogao uzeti jachu grafu, npr. 4850 jer sada imam staru X1650XT. Ne znam shta da radim, nekako se male pare izvlache za ne tako stare komponente. Bolje ce proci onaj shto prodaje s 754 ili 939 nego mi sa novijim mashinama. Ako ne prodash za 100 evra bolje ga pokloni.
Prodaj to za 60e isplati se, ja sam pocetkom godine prodao X2 4000+ i istu plocu za 65e...Uzmi tu 770-UD3, moze i s njom bez problema da se overklokuje taj Athlon II X2...
:: imam ponudu da x2 4200 i MSI k9neo v3 prodam za 60 evra. A razmishljam da kupim Gigabyte 770 ud3 i ako kazu da nije neshto za overklok i Athllon II 240. I zashto bash neko istiche 2. reviziju Gigabyte 770 ud3 :: Opet cu na prodato dodati 60 evra da bih kupio novu plochu i proc, a za malo vishe para bih mogao uzeti jachu grafu, npr. 4850 jer sada imam staru X1650XT :: Ne znam shta da radim, nekako se male pare izvlache za ne tako stare komponente. Bolje ce proci onaj shto prodaje s 754 ili 939 nego mi sa novijim mashinama :: Ako ne prodash za 100 evra bolje ga pokloni :: :: cash rules everything around me :: ::
ako citate post,onda se potrudite da ga citate kako treba i da ne preskacete znakove interpukcije(`).
Zato i nevolim ovakve teme,mali Abner mi je delovao prijateljski sa njegovim predlogom?Pa dali to znaci da sam ja neprijateljski ostvario prvi kontak sa tobom(ne vidim povod)ili mislis da bih ti ja bio veci prijatelj da sam ti rekao 150€?
Nisam ja kriv sto vi u oglasima vidite 9600Pro za 30€,a niko nevidi 7600GT za 15€.
Za plocu jesam spustio ali s`razlogom,jer je potraznja opala usled pretranoscu p35 i p45 ploca u prodavnicama i na polovnom trzistu.
Ja sam ti naveo cenu od 95€,po kojoj bi relativno lako uspeo sve da prodas.Skidanjem cene ploce za +- 5€,skidas akcenat sa procesora koji je po mom testu u svemu bio slabiji od LE1640.Koji je single core,manje trosi,manje se greje i nov kosta 30€.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
-Koliko mogu da dobijem za : -ASUS M2N maticna ploca -AMD athlon X2 +4400 2.4Ghz -2x2GB RAM 800Mhz -Dva HDD 1(hitachi 320GB) 2(maxtor 160GB) ima prekidac koji omogucava da se menja izmedju ta dva harda , tojest menjanja operativnih sistem, a i nemora moze da se koriste zajedno -napajanje 500W -ATI x1600pro 256MB -NEC DVD/RW
Ja sam prosle nedelje na GA-MA770-UD3 (rev2.0 ) stavio Phenom II 550BE i otkljucao mu sva 4 jezgra. Jedino moras da stavis bios verziju FB jer sa FA i FD ne mozes da ih otkljucas. A sto se tice klokovanja, ide bez problema na toj ploci. To sam uradio bratu jer je fan AMD-a za razliku od mene. I moram priznati da mi se bolje ponasa od mog Q8200 na GA-PE35-DS3L u mnogim stvarima.
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
:: imam ponudu da x2 4200 i MSI k9neo v3 prodam za 60 evra. A razmishljam da kupim Gigabyte 770 ud3 i ako kazu da nije neshto za overklok i Athllon II 240. I zashto bash neko istiche 2. reviziju Gigabyte 770 ud3 :: Opet cu na prodato dodati 60 evra da bih kupio novu plochu i proc, a za malo vishe para bih mogao uzeti jachu grafu, npr. 4850 jer sada imam staru X1650XT :: Ne znam shta da radim, nekako se male pare izvlache za ne tako stare komponente. Bolje ce proci onaj shto prodaje s 754 ili 939 nego mi sa novijim mashinama :: Ako ne prodash za 100 evra bolje ga pokloni :: :: cash rules everything around me :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.