Drug dobio od nekog rodjaka 2x2 ddr3 1333 i E6600 pa sam trazio neku p35 sa ddr3 ali tesko ih sada mogu naci ,jedino sam ovu nasao ,a nije nesto ni skupa ...
Ne kontam se dobro ali na osnovu slike mogu da vidim da naponska jedinica nema pasivne hladnjake :S Jel to minus ili ne?
Jeste donekle,ali to ti je jeftina varijanta za naknadnu nadogradnju.Prem da mislim da za taj procesor nece biti potrebno.Ploca je ekstra i ima sve sto vama treba,malo mi se nesvidja taj cetvoropinski za CPU,ali ima 12 faznu filtraciju napona i u kombinaciji sa E6600 nije ni potreban osmopinski konektor.Pa ako ti cena odgovara uzmi je slobodno,neces sa njom imati nikakve probleme.
Pozdrav i srecno
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Drug dobio od nekog rodjaka 2x2 ddr3 1333 i E6600 pa sam trazio neku p35 sa ddr3 ali tesko ih sada mogu naci ,jedino sam ovu nasao ,a nije nesto ni skupa .. :: :: Ne kontam se dobro ali na osnovu slike mogu da vidim da naponska jedinica nema pasivne hladnjake :S Jel to minus ili ne?
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.