Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
windows bugovi
STRANA 1 OD 1
H-nitro windows bugovi 23.10.2009. 04:25 T21202

status: user
broj poruka: 1982
Aj nek mi neko objasni kako 6gb iso image ne mogu da stavim na 8 gb flash puse disk full, kako je to moguce a ne raspakovan iso u rarovima mogu aj budite pametni.

Dont drink and drive take joint and fly
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BEmpire Re: 23.10.2009. 04:33 #151545

broj poruka: 439
Formatiraj flash disk u NTFS,verovatno ti je u FAT32!!!

Witcher Re: 23.10.2009. 04:45 #151546

broj poruka: 490
Uradi kao što ti BEmpire kaže i rešen problem.

FAT32 ima ograničenje da nemože da snimi veći fajl od 4GB, a ako je taj neki fajl podeljen na više manjih fajlova (manjih od 4GB) onda nema problema, kao što si i sam uvideo.

FAT32: http://en.wikipedia.org/wiki/File_Allocation_Table#FAT32

Formatiranje fleša možeš da odradiš preko HP USB Disk Storage Format Tool programa.

pekisa Hvala ljudi 23.10.2009. 08:37 #151549

broj poruka: 40
Ista stvar je i mene mucila ali nisam znao da za to ima resenja u svakom slucaju probacu nemogu sad i nadam se da je to resenje a ne nonstop pakovati pa raspakivati.
:)
gliga79 Prebacivanje u NTFS 23.10.2009. 12:24 #151558

broj poruka: 4641
Uradi sledece: Udji u Device manager, zatim pronadji svoju karticu u Disk drajv opciji. Desni klik na naziv kartice i klikni na Properties, zatim klikni na opciju Policies i stikliraj Quick removal. Idi na ok i tada ces dobiti karticu u New Technology File System-u skraceno NTFS, gde ces moci da prebacas fajlove koji su preko 4gb, odjednom.

RESISTANCE IS FUTILE

:: Aj nek mi neko objasni kako 6gb iso image ne mogu da stavim na 8 gb flash puse disk full, kako je to moguce a ne raspakovan iso u rarovima mogu aj budite pametni
::
:: Dont drink and drive take joint and fly
H-nitro yo 23.10.2009. 13:02 #151559

broj poruka: 1982
hvala vam momci probacu preko tog programa a gliga vec je to selektovano tako da cu probati ovaj drugi nacin, 10x anyway

Dont drink and drive take joint and fly

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs