Stojim pred mukom pa male sugestije ako moze. Trenutno u racunaru , GIGABYTE-GA-K8VT800 i SEMPRON 2800 S754 BOX 64 i NVIDIA GeForce6600. Posto ploca podrzava i Athlon 64 3700+(CG,Newcastle,130nm,1MB) dali bi nesto se odrazilo na brzinu kupiti ovaj procesor i dali ima neka bolja grafika koja bi radila u sprezi sa njime malkice brze posto vidim da se malkice koci .Ustvari nemam puno izbora neznam posto je ovaj novi procesor koi bi ubacio ili da se rasplete prica od nove ploce preko procesora pa memorija pa graficka pa napajanje ustvari mogu da iskoristim samo flopi disk koi jos uvek stoji ovde jadan i prebacio bih ga i u nov racunar ako bi do toga doslo ,,,, ustvari ako i on moze dase uopste jos prikluci na nove ploce . hvala unapred na sugestijama.
...u sustini bi bilo najbolje da utopis to pa kupis lepo nesto novo, ili za nekih 200eur mozes da menjas CPU, RAM, MoBo i GPU, ...uzmes npr AMD Athlon II 240, 2GB DDRII 800MHz, neku jeftiniju ATI770 plocu i 4770 ili eventualno 4850... A sto se tice tog Athlon 3700+, mislim da bi mu odgovarala 7600GT ako je mozes naci...
Pozz... ___________________________
...I sence you young padawan...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 75
Stvar je ovakva....pitanje je za sta ti uopste koristis komp i da li bi ti novi intel-amd ista znacio ili bi bacio pare...
ali generalno ulaganje u staru agp i s754 platformu je ludilo.....Ono sto bih ja uradio jeste, lepo prodao sve sto imam..isprsio se koliko mogu i kupio novo za te pare....brze ce biti 99 x u svakom pogledu od tog sto imas trenutno.
Ajd uzdravlje
:: Stojim pred mukom pa male sugestije ako moze :: Trenutno u racunaru , GIGABYTE-GA-K8VT800 i SEMPRON 2800 S754 BOX 64 i NVIDIA GeForce6600 :: Posto ploca podrzava i Athlon 64 3700+(CG,Newcastle,130nm,1MB) dali bi nesto se odrazilo na brzinu kupiti ovaj procesor i dali ima neka bolja grafika koja bi radila u sprezi sa njime malkice brze posto vidim da se malkice koci .Ustvari nemam puno izbora neznam posto je ovaj novi procesor koi bi ubacio ili da se rasplete prica od nove ploce preko procesora pa memorija pa graficka pa napajanje ustvari mogu da iskoristim samo flopi disk koi jos uvek stoji ovde jadan i prebacio bih ga i u nov racunar ako bi do toga doslo ,,,, ustvari ako i on moze dase uopste jos prikluci na nove ploce :: hvala unapred na sugestijama :: ::
Neces dobiti nesto mnogo bolje performanse sa tim procesorom,a mislim i da mu je cena paprena.Moj savet ti je da ostanes na toj konfiguraciji,uz mali klok tog odlicno raspolozenog semprona i to ti je to za jednu solidnu mul.media masinicu.Jednostavno za danasnje potrebe i lagodan rad sa novijim aplikacijama je potreban proc sa 2+ jezgra.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Stojim pred mukom pa male sugestije ako moze :: Trenutno u racunaru , GIGABYTE-GA-K8VT800 i SEMPRON 2800 S754 BOX 64 i NVIDIA GeForce6600 :: Posto ploca podrzava i Athlon 64 3700+(CG,Newcastle,130nm,1MB) dali bi nesto se odrazilo na brzinu kupiti ovaj procesor i dali ima neka bolja grafika koja bi radila u sprezi sa njime malkice brze posto vidim da se malkice koci .Ustvari nemam puno izbora neznam posto je ovaj novi procesor koi bi ubacio ili da se rasplete prica od nove ploce preko procesora pa memorija pa graficka pa napajanje ustvari mogu da iskoristim samo flopi disk koi jos uvek stoji ovde jadan i prebacio bih ga i u nov racunar ako bi do toga doslo ,,,, ustvari ako i on moze dase uopste jos prikluci na nove ploce :: hvala unapred na sugestijama :: ::
Samo da se pohvalim da sam ovoga meseca odvoio para i postao ponosan vlasnik ASUS M4A78 PRO ploce ostaje mi jos procesor za razmisljanje sta da stavim , potrebne su mi i sugestije ako moze.Navodno bi trebala ova integrisana grafika da mi bude ok , bolja nego od ove sto sad imam GeForce6600 .
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.