Pa lepo kazu, osoba koja je kupila memoriju istovremeno je kupila i hard ali naravno i njega je platila koliko kosta. Jedino ako je pomislio da je hard dobio dzabe, ako nije tako mislio onda ni meni nije jasno sta je pisac zeleo da kaze?!?
je sad kad sam pogledao ponovo otvorio mi stranu na srpskom: kaze: Kupci koji kupe ovaj proizvod dobijaju i HDD dok na engleskom: Customers who bought this product also purchased
Greska je kod njih u prevodu. Na srpskom poklanjaju HDD Idiotski
na stranici `nerealne cene!!!` Kada kliknesh na `add to cart` u korpu ubacuje samo memoriju i tada je sve jasno. Pishe i na plotu * pa se zaletish i slomish * Lepo reche BlueSky na pochetku teme. Ziveli spameri, ura!
ti ih tuzi ako hocesh jer su te kao kupca doveli u zabludu. Na engleskom pishe ispravno, na srpskom je greshka. Njihov izgovor moze da bude da mashine greshe, internet je nestabilan, virusi i ostalo, mozda hakeri... I ja se uhvatio ove teme kao janpi plota. Opet plot cash rules everything around me
Re: @JebivetarLosha definicija>>>Pazi malo na jezik, da ne bi...
28.10.2009. 20:05
status: user broj poruka: 11019
bilo pišanja uz vetar i j*banja u zavetrini. Ja nikome ovde nista ruzno nisam rekao, a ono sto JESAM rekao je savrseno lako dokazati - tekst na stranici sugerise to i upravo TO. Inache, ako hoces casove engleskog, ja ga privatno predajem, pa mi se obrati (ali naplaticu ti vise nego sto to inace cinim).
I meni se otvorila stranica sa engleskim tekstom i bas sam se pitao sta je pisac hteo da kaze ali posle prebacivanja na srpski video sam poentu. Za takvu gresku na zapadu bi bogami delili i hardove samo tako. A kod nas nema nista od toga, takve greske su `normalne`.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.