Kingston HyperX 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3-2G...2x2, naravno. Ljudi je dosta hvale(hteo sam da iscimam kuma iz Kanade da mi donese Crucial Ballistix ali cena je tu negde a ako bude problema mogu da se @#$%^) Jedino ne znam za voltazu, nisam na to obracao paznju Fiat iustitia, et pereat mundus
Ja sam sebi ugradio u komp G.Skill Ripjaws 2000MHz CL9,nabavio sam ih preko bare za nekih ~70e i jednostavno mogu da kazem da bolju memoriju imao nisam,ako imas nekog da ti donese iz USA svaka preporuka za ovu cenu
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Osim Geil_a... on se nesto ne slaze za intelovim P35 i P45 cipsetom(ne znam u cemu je fora ali smanjuje performanse za 30%)(Geil odlicno radi sa Nforce 570sli) Kingston HyperX 1600Mhz CL9 radi na 1.7 do 1.9 voltazi ali to je sasvim ok. Za nehalem ti treba manja voltaza i tad se kupuje triple chanel(recimo OCZ gold low voltage ili OCZ intel extreme low voltage) Gledaj samo da ti voltaza ne prelazi 2.0V i nece biti problema Ako kupis triple chanel(3 x 1Gb) on ti nece raditi u dual chanel modu ali to nije velik pad performansi. Preporucujem gore navedeni kingston(2 x 2Gb) 1600Mhz A sta fali toj na 1066? Bolje menjaj grafu ili procesor... Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.