Imam Lc-power pa ne bi ga kudio toliko,samo bi zamenio mesta na toj tvojoj listi sa br 8...cuo sam da dosta crkavaju kao i chieftec...ne mora da znaci ali najvise si u servisima ..
nisam znao da je chieftec tako nisko na listi..mislio sam da je on jedan od najkvalitetnijih (bar je pre bio, zar ne?) poshto josh nisam naruchio konfiguraciju... da zamenim onda taj chieftec za corsair tx650w? (kakva je buka kod ovog napajanja?) sorry za malo ot :s
Kad se vec mece na listu onda valjda cist Seasonic pa onda Corsair. Ali pogledajte vi malo svetsku rang listu i testove na netu.Nije Corsair bas tako visoko kotiran.Kod nas mozda jeste.Malo pre sam se cuo sa jednim strucnjakom i receno mi je da to ne moze da se poredi ni u kom slucaju sa Enermaxom.Da bi tvrdnju dokazao slikacu i jedno i drugo napajanje iznutra,svaku komponentu.
Promasili ste takodje Enhance,CWT i sl..Stavite prave OEM proizvodjace.Ili bar stavite brendove a pored i njihove oem-e.Tako je preglednije.
:: Kad se vec mece na listu onda valjda cist Seasonic pa onda Corsair :: Ali pogledajte vi malo svetsku rang listu i testove na netu.Nije Corsair bas tako visoko kotiran.Kod nas mozda jeste.Malo pre sam se cuo sa jednim strucnjakom i receno mi je da to ne moze da se poredi ni u kom slucaju sa Enermaxom.Da bi tvrdnju dokazao slikacu i jedno i drugo napajanje iznutra,svaku komponentu :: :: Promasili ste takodje Enhance,CWT i sl..Stavite prave OEM proizvodjace.Ili bar stavite brendove a pored i njihove oem-e.Tako je preglednije :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Ima još dobrih Chieftec-ova i ako se gledaju najbolja. moraju se uzeti u obzir najjača, a tu LC nema šta da traži pored Chieftec-a. A lista je tek velika posle Chieftec-a.
Inače za par dana uzimam Corsair HX1000
:: @Sky, manje zbori, nego meci svoju listu :: btw, necu nista da komentarisem sto ovako ocrniste Chieftec-a, ispade bolji LC. :: ::
samo da kazem da TT 470W je znao da se gasi sa 2900XT (mozda je do primerka napajanja) TT je radilo ok 500W ali ima samo 1x6pin pa sam morao da stavljam adapter za drugi 6pin. Dok Zalman 360W ima 2x6pin i tera 2900XT bez problema :D pa sad neznam sta da kazem .....
Ne mozes tako porediti napajanja, nego se tu prvo gleda cenovni rang a zatim kvalitet. Kako mozes LC POWER od 50e da uporedjujes sa Enermax / OCZ Silverstone / CM... koja kostaju duplo vise... hehe LC POWER ima i skuplja napajanja koja ne zaostaju za tim navedenim.
Što se prave liste tiče, ne mogu tek tako da je sastavim jer svaki od već pomenutih brendova ima napajanja u nekoliko klasa, ali bi mi na prvom mestu definitivno bio FORTON
:: 1. JN :: 2. AN :: 3. KM :: 4. BS :: 5. FRONTIE :: 6. INTE :: 7. ZIT :: 8. SKYHAW :: 9. MEIC :: 10. BLUEBER :: :: Što se prave liste tiče, ne mogu tek tako da je sastavim jer svaki od već pomenutih brendova ima napajanja u nekoliko klasa, ali bi mi na prvom mestu definitivno bio FORTO :: :: :: Shit happens :: ::
Tog Corsair HX1000 pravi Channel Well Tech Inace je jako napajanje ki crna zemlja.Za tvoje potrebe i vise nego potrebno dovoljno snage.Ajde kad kupis da uslikamo iznutra pa da uporedimo taman.
@imarkovic
Radi se,pegla se,smirgla se..Vidis da fejkujem rezultate.Treba tu dosta vremena a ja se bas ne snalazim dobro hahahaha.Znas da sam ja glavni fejker i da ne smem dozvoliti da ATI bude bolji od nv.Hahahahhaha. Mnogo slicica,ko me je terao da radim samo ovoliko.Sad cu da peglam 4 na jednu.Ko ga sisa.
Mozda se nije kod nas culo za Enermax ali ta kompanija postoji ako se ne varam 20 i vise godina i uvek je bila u vrhu!
:: Do pre nekoliko godina (3-5) niko nije bio cuo za Enermax, OCZ, Corsair i ostalo a kamoli kupovao. Tada su Antec, CM i Chiftec bili na vrhu.. :: :: ::
Svoje, ne nameravam da otvaram. Zbog komponenata koje će mi ubuduće ulaziti u kućište, Antec TP Trpio 650W neće biti dovoljan. I ako bude bilo viška snage, neću o tome ni da mislim.
:: @Baxonj :: :: Tog Corsair HX1000 pravi Channel Well Tec :: Inace je jako napajanje ki crna zemlja.Za tvoje potrebe i vise nego potrebno dovoljno snage.Ajde kad kupis da uslikamo iznutra pa da uporedimo taman :: :: @imarkovi :: :: Radi se,pegla se,smirgla se..Vidis da fejkujem rezultate.Treba tu dosta vremena a ja se bas ne snalazim dobro hahahaha.Znas da sam ja glavni fejker i da ne smem dozvoliti da ATI bude bolji od nv.Hahahahhaha :: Mnogo slicica,ko me je terao da radim samo ovoliko.Sad cu da peglam 4 na jednu.Ko ga sisa :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Ali,ali,ali,ali...Prasina Bax?Moras nekad da izduvas prasinu.Da znas koliko sam puta izvlacio cebe iz napajanja bas recimo iz Corsaira.Da sam ostavio ko zna sta bi se desilo. Sta znam.Ja ne mogu da dozvolim da mi komponente budu prasnjave.Sve lepo ocistim ,nisam amater da ne znam da otvorim pazljivo kao i ti.Lepo kompresorom izduvam,nekad usisam i to je to.Naravno to se ne radi cesto vec samo posle duzeg vremenskog perioda.
A sta ti stize od komponenti kad ti treba ta nuklearna centrala od napajanja? Da nije ona black beast with two heads? Sve mi mirise na to..
Green Green Grass Of Home
:: :: Sve što sam hteo iznutra da vidim vidi se ovde :: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=8 :: :: Svoje, ne nameravam da otvaram. Zbog komponenata koje će mi ubuduće ulaziti u kućište, Antec TP Trpio 650W neće biti dovoljan :: :: :: @Baxonj :: :: :: :: Tog Corsair HX1000 pravi Channel Well Tec :: :: Inace je jako napajanje ki crna zemlja.Za tvoje potrebe i vise nego potrebno dovoljno snage.Ajde kad kupis da uslikamo iznutra pa da uporedimo taman :: :: :: :: @imarkovi :: :: :: :: Radi se,pegla se,smirgla se..Vidis da fejkujem rezultate.Treba tu dosta vremena a ja se bas ne snalazim dobro hahahaha.Znas da sam ja glavni fejker i da ne smem dozvoliti da ATI bude bolji od nv.Hahahahhaha :: :: Mnogo slicica,ko me je terao da radim samo ovoliko.Sad cu da peglam 4 na jednu.Ko ga sisa :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Da se prašina izbeći, koliko toliko. Svi `usisni` ventilatori u mom boxu imaju filtere, a prašina sa venta se da očistiti. Količina koja će i dospeti unutra će biti smešna.
Za grafu ne znam, trnuetno vozim nekog Radeona X300 koji mi služi za dijagnostiku inače. Sada mi radi sve što treba (Photoshop 90% vremena). Mislim da je sad pametno čekati, nigde ne žurim.
:: Ali,ali,ali,ali...Prasina Bax?Moras nekad da izduvas prasinu.Da znas koliko sam puta izvlacio cebe iz napajanja bas recimo iz Corsaira.Da sam ostavio ko zna sta bi se desilo :: Sta znam.Ja ne mogu da dozvolim da mi komponente budu prasnjave.Sve lepo ocistim ,nisam amater da ne znam da otvorim pazljivo kao i ti.Lepo kompresorom izduvam,nekad usisam i to je to.Naravno to se ne radi cesto vec samo posle duzeg vremenskog perioda :: :: A sta ti stize od komponenti kad ti treba ta nuklearna centrala od napajanja :: Da nije ona black beast with two heads :: Sve mi mirise na to.. :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Sve što sam hteo iznutra da vidim vidi se ovde :: :: http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=8 :: :: :: :: Svoje, ne nameravam da otvaram. Zbog komponenata koje će mi ubuduće ulaziti u kućište, Antec TP Trpio 650W neće biti dovoljan :: :: :: :: :: @Baxonj :: :: :: :: :: :: Tog Corsair HX1000 pravi Channel Well Tec :: :: :: Inace je jako napajanje ki crna zemlja.Za tvoje potrebe i vise nego potrebno dovoljno snage.Ajde kad kupis da uslikamo iznutra pa da uporedimo taman :: :: :: :: :: :: @imarkovi :: :: :: :: :: :: Radi se,pegla se,smirgla se..Vidis da fejkujem rezultate.Treba tu dosta vremena a ja se bas ne snalazim dobro hahahaha.Znas da sam ja glavni fejker i da ne smem dozvoliti da ATI bude bolji od nv.Hahahahhaha :: :: :: Mnogo slicica,ko me je terao da radim samo ovoliko.Sad cu da peglam 4 na jednu.Ko ga sisa :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Inace, ova Top Lista je tu samo da bi se ti mogla buniti sto ju je kolega objavio...
Ne znam da li si ili nisi skontala do sada, ali, ako te nesto na forumu ne zanima ili mislis da tu ne treba biti, a ti ga onda jednostavno ignorisi... Razumes ?
Hajde sada lepo zvekni jedan Caffetin da ti bude bolje, vidis da si postala previse agresivna...
Onima koje zanimaju napajanja, lista je sasvim OK!
Moja bi izgledala ovako nekako:
1. Enermax, Corsair, Seasonic 2. Silverstone, Tagan, Antec, PC P&C, Thermaltake 3. Chieftec, OCZ, Cooler Master, BFG, XFX... 4. // 5. LC Power 6. Ostala boranija...
Ovo je nekakva gruba podjela, svaka firma od ovih nabrojanih ima neko napajanje koje se moze svrstati u visu klasu...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: :: .I :: :: I cemu ova top lista??? jel mi imamo neke koristi od toga???
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.