Ne vidim nikakvu bitnu razliku izmedju te dve Gigabyte ploce, ali uvek i uvek bih pre uzeo Asus-a preko Gigabyte-a... __________________ Scourge of PCBerza
asus i gigabyte ud3h ovde imaju prednost u odnosu na ud2h (koja je skracena za pci slotove), sve ostalo je isto. E sad 785 chipset je izbor verovatno zbog integrushe, a posto su ove ploce vec u ovom trenutku zastarele (pitajte tortojeda:)) ustedi sebi novce i uzmi znatno jeftiniji 780 chipset (recimo gigabyte, neki ga ma78gxxxxx), ima sve sto i gornje ploce sem ACC tweaka i SB710 koji ti ne treba ni za qrac (paz` da ne otkljucas stabilna jezgra) a podrzava sve AMD procesore koji ti padnu na pamet... Pozz
Ne znam zašto toliko ružite Gigabajta. Te Ultra Durable ploče su vrhunskog kvaliteta i ne bi smele da se kvare kao ta `kisela pavlaka`. Imam jednu od njih GA-MA790X-UD3P i prezadovoljan sam njom. Uostalom, i Skaj ima istu, a to valjda nešto znači. ASUS-a ne mogu da preporučim pošto nemam nikakvog iskustva sa njim, što naravno ne znači da je loš ili lošiji od Gigabajta.
Nisam mislio na Skejevu glavnu zverčicu, nego na onu mašinu koju (kao) sastavljao mami. Za nju je uzeo istu ploču koju ja imam, i ako me sećanje dobro služi, nahvalio ju je pošteno. A, ASUS-a, kao što već rekoh, ne mogu ni da hvalim ni da ružim, davno sam imao A7V-133C, a posle nje sam imao samo jednu grafičku iz ASUS-a, Radeona 9550, koji je i sada živ i zdrav u sestrinoj mašini.
Ok, znac asus, e sada jos nesto podrzava ddr3 do 1800 ali u zagradi pise o.c. , da li to znac da treba da se ploca klokuje da bi podrzala tu memoriju ili..
:: Gigabyte nije los, ali nije ni bolji od ASUS-a, koliko znam, Sky ima Rampage 2 Formula plocu...ako je imao GA, neka sam kaze da li ima razlike.. :: :: ::
Sada me i ti razočaravaš, tj. nisi pročitao moj drugi post. Ne sećam se da li si u to vreme bio `na pauzi`, ali pre jedno mesec i po dana Skaj se pojavio sa idejom da sastavi jeftinu mašinu baziranu na AMD-u, koju će da da mami (da li stvarno, ili je samo zajebavao, ne znam). Uglavnom, za ploču je uzeo Gigabyte GA-MA790X-UD3P, koji i ja imam, i bio je prezadovoljan njom. Nadam se da sam sada bio jasniji.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.