Kakav je ovaj procesor? mislim za tako male pare jel on jedno jezgrani ili dvo jezgrani ? I jos nesto da li je on bolji od mog sadasnjeg AMD Athlon X2 Dual core 5000+?
Sad treba da te napušimo što to nisi u startu rekao a ne da ljudi pokreću investicione projekte i maštarije. Barem ovde nije sramota nemati količine para.... oni koji ih imaju, imaju luxuz da budu glupani po pitanju hardvera i da sve plate. Čast izuzecima. Sad ponovo treba neko da ti odgovori..., gleda cenovnike umesto tebe i tako... Ali znaj i jednu narodnu: tuđoj guzici, sto batina! Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ako nisi znao i ja znam da koristim cenovnike ali ima mnogo boljih koji znaju od mene...Ne visim ja ceo dan po kompjuteru i na ovom forumu pa da znam sve...sta treba da napisem itd...
Ma nisi ti strašan, i, to je za ubuduće... ima likova koji na traćoj stranici zahuktale rasprave nvidia vs ati i amd vs intel, onako, usput, napomenu kako nemaju u planu i džepu ni trećinu para za predmete krvavih i ego-zamerljvih rasprava.
Prvo athlon ll x2 240 ce da odere x2 5000+ u svakoj mogucoj situaciji.Drugo kada vam baklja baca copy-past konfe/komponente,bar se potrudite da proverite isplativost istih.
@flame:Kako mozes da predlazes athlon 640,koji je za sto dindzi jeftiniji od phenoma 550?Nemam ja nista protiv tebe(cak si mi i simpatican)samo menjanj te komponente malo azurnije.Taman sam pomislio kako si odustao od E5200/5300 i L ploca,a ti sad ponovo samo AMD za promenu.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ovaj 240 amd je 5000 a da li da uzmem 425 amd je za oko 800 dinara vise...samo koliko kosta ova maticna sto je plamen naveo ne mogu je naci nigde
Znaci za ljude koji ne igraju igrice ,ono office cad 2d programi i slicno.Ne greje se puno ,ne vuce puno struje itd.Ako ces igrice onda ipak neki min. 2 jezgra recimo Athlon II i to da bude ispraceno sa nekom jacom grafikom.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.