Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Potrebna memorija za staru plocu !!! HELP
STRANA 1 OD 3  
newuser Potrebna memorija za staru plocu !!! HELP 07.11.2009. 12:39 T21668

status: user
broj poruka: 7

E ovako treba drugarici da nadjem memoriju za plocu koja je stara i nemam predstavu gde da trazim ako moze neko da me uputi ili zna gde toga ima
HELP ME :)
upitanju je ploca PQI DD256-400
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 07.11.2009. 12:44 #156147

broj poruka: 12057

Prvo, PQI ne proizvodi ploče. To što si napisao/la je netačan model PQI memorije (PQI-DDR400 256 MB predpostavljam).

newuser re 07.11.2009. 12:47 #156148

uh onda cu da je zadavim :D ajde prvo cu da vidim sa njom zna li da vidi koja joj je ploca tacno
Ishmerish Re: re 07.11.2009. 13:23 #156155

broj poruka: 7285
Momentalno je zadavi,gvozdje su kuje dok je vruce :))

Na sredini ploce,ili izmedju AGP(grafike)i prvog belog(PCI) porta se najverovatnije nalazi oznaka.Medjutim 90% da moze bilo koja DDR(DDR2 i 3 nemogu) memorija.

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

::
:: uh onda cu da je zadavim :D ajde prvo cu da vidim sa njom zna li da vidi koja joj je ploca tacno
Ishmerish Ps: 07.11.2009. 13:26 #156156

Bice malo paradoksalan nick newuser,kada recimo budes imao par hiljada postova.

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

newuser Re: 07.11.2009. 13:38 #156158

hhahah to sam i ja razmisljala :D nema veze mozda i nije lose,svakako se vidi broj postova .)
Ognjeni ... 07.11.2009. 13:51 #156161

broj poruka: 4528
sta ima da gleda koju plocu ima, rekla vam je memoriju koju ima misleci da je to ploca, tako da u pitanju je ddr1 memorija kao sto i sami vidite valja koji proizvodjac i koliko mb.

newuser..
potrazi ovo TRANSCEND DDR 512MB 400MHz....15e kosta ako nisu menjali cene ( cene ddr2 memorije su skocile tacno 100 % 7 dana unazad !!).....
stariji komp je u pitanju, nece joj ni trebati vise sobzirom da je radila sa 256 najverovatnije dosada. a nema ni potrebe da baca pare na drugu.....

Ajd uzdravlje

Ishmerish Re: Re: 07.11.2009. 13:54 #156162

Kakav ti je ovo coravi smajli ?

@Other`s:Ja neznam sta je ovo,mi sve gori a zena sve vise na forumu?

A sad sta je sa tom oznakom,nadje li je?

Bienvenido nueva user-ko

:: .)
Ishmerish Re: ... 07.11.2009. 13:57 #156165

Kolega nemogu sve AGP ploce da sljakaju sa DDR 400 memarama.A ti za pocetak najveci krs predlozis.

Aloha

:: sta ima da gleda koju plocu ima, rekla vam je memoriju koju ima misleci da je to ploca, tako da u pitanju je ddr1 memorija kao sto i sami vidite valja koji proizvodjac i koliko mb
:: newuser.
:: potrazi ovo TRANSCEND DDR 512MB 400MHz....15e kosta ako nisu menjali cene ( cene ddr2 memorije su skocile tacno 100 % 7 dana unazad !!)....
:: stariji komp je u pitanju, nece joj ni trebati vise sobzirom da je radila sa 256 najverovatnije dosada. a nema ni potrebe da baca pare na drugu....
:: Ajd uzdravlje
newuser hahahh 07.11.2009. 14:16 #156170

E show sa vama, pa kakve veze ima sto je sve vise zena ... pa nismo mi operisane od tehnike, cek malo da udjem u fazon opet malo sam zapustila gradivo :D
Valjda ce da javi uskoro...jbg

P.S. bicu vam ja ovde jedan od najaktivnijih clanova hahahhahah samo da precesljam forum..... :D
doca80 Re: hahahh 07.11.2009. 14:27 #156175

broj poruka: 3053
pa i treba da budes aktivna,samo nemoj da se ugledas na `neke` zenske osobe,koje takodje posecuju forum,npr XENDZA

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA

:: E show sa vama, pa kakve veze ima sto je sve vise zena ... pa nismo mi operisane od tehnike, cek malo da udjem u fazon opet malo sam zapustila gradivo :D
:: Valjda ce da javi uskoro...jb
:: P.S. bicu vam ja ovde jedan od najaktivnijih clanova hahahhahah samo da precesljam forum..... :
MilosNBG ... 07.11.2009. 14:27 #156176

broj poruka: 1586
E sada vec ne sumnjam da ces biti jedan od najaktivnijih clanova, vecinu starosedeoca mrzi da preceslja forum, `samo da precesljam forum` ovde ne citamo tako cesto

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR

Ishmerish Re: hahahh 07.11.2009. 14:31 #156177

Za pocetak stekni osobinu koju vecina clanova nema,pazljivo procitaj post na koji alaudiras ili ga citiras.

A za tehniku se nemoj cimati(ucenjem),ovaj sajt je po znanju medju prvima na balkanu,tako da je i vise nego dovoljno da ga redovno pratis,i ponekad proveris neke informacije postovane na njemu.Cisto da steknes svoj stil.

Aloha

:: E show sa vama, pa kakve veze ima sto je sve vise zena ... pa nismo mi operisane od tehnike, cek malo da udjem u fazon opet malo sam zapustila gradivo :D
:: Valjda ce da javi uskoro...jb
:: P.S. bicu vam ja ovde jedan od najaktivnijih clanova hahahhahah samo da precesljam forum..... :
Ishmerish Zemo 07.11.2009. 14:41 #156182

Nemoj tako o nasoj nekrunisanoj LC princezi :))

Nego jesi li ti bio malko do prestonice,da je onako doktorski oslobodis od stresa i pritska?

Banat 4ever

:: pa i treba da budes aktivna,samo nemoj da se ugledas na `neke` zenske osobe,koje takodje posecuju forum,npr XENDZA
:: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: ::
:: :: E show sa vama, pa kakve veze ima sto je sve vise zena ... pa nismo mi operisane od tehnike, cek malo da udjem u fazon opet malo sam zapustila gradivo :D
:: :: Valjda ce da javi uskoro...jb
:: :: P.S. bicu vam ja ovde jedan od najaktivnijih clanova hahahhahah samo da precesljam forum..... :
Ognjeni Re: Re: ... 07.11.2009. 14:44 #156183

Ne nego cu joj predloziti memoriju od 100e za komp koji je star 6-godina ili ko zna koliko. Ispod 400mhz nece naci osim na oglasima tako da...beem te...evo ti coravi smajli opet .)

Ajd uzdravlje

:: Kolega nemogu sve AGP ploce da sljakaju sa DDR 400 memarama.A ti za pocetak najveci krs predlozis
:: Aloha
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: sta ima da gleda koju plocu ima, rekla vam je memoriju koju ima misleci da je to ploca, tako da u pitanju je ddr1 memorija kao sto i sami vidite valja koji proizvodjac i koliko mb
:: :: newuser.
:: :: potrazi ovo TRANSCEND DDR 512MB 400MHz....15e kosta ako nisu menjali cene ( cene ddr2 memorije su skocile tacno 100 % 7 dana unazad !!)....
:: :: stariji komp je u pitanju, nece joj ni trebati vise sobzirom da je radila sa 256 najverovatnije dosada. a nema ni potrebe da baca pare na drugu....
:: :: Ajd uzdravlje
doca80 Re: Zemo 07.11.2009. 14:45 #156184

Zemo zemo,sta ti pada na pamet. Pa nije moj ku**c ratni zlocinac,pa da puca u svaku kravu koja naidje... A veruj mi,xendzu ni svi ``ratni zlocinci`` ovog sveta ne bi ``oslobodili pritiska``,to je nepopravljivo

:: Nemoj tako o nasoj nekrunisanoj LC princezi :)
:: Nego jesi li ti bio malko do prestonice,da je onako doktorski oslobodis od stresa i pritska
:: Banat 4ever
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ognjeni Re: Re: Zemo 07.11.2009. 14:46 #156186

devojka dosla i moli nas za pomoc a ti je nazivas kravom...tele jedno !! .)

Ajd uzdravlje

:: Zemo zemo,sta ti pada na pamet. Pa nije moj ku**c ratni zlocinac,pa da puca u svaku kravu koja naidje... A veruj mi,xendzu ni svi ``ratni zlocinci`` ovog sveta ne bi ``oslobodili pritiska``,to je nepopravljivo
:: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: Nemoj tako o nasoj nekrunisanoj LC princezi :)
:: :: Nego jesi li ti bio malko do prestonice,da je onako doktorski oslobodis od stresa i pritska
:: :: Banat 4ever
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
doca80 Re: Re: Re: Zemo 07.11.2009. 14:50 #156188

ma o xendzi pricam seti se svih njenih tema odgovora vredjanja drugih clanova foruma,nadrkanih stavova i izjava...

:: devojka dosla i moli nas za pomoc a ti je nazivas kravom...tele jedno !! .
:: Ajd uzdravlje
:: :: Zemo zemo,sta ti pada na pamet. Pa nije moj ku**c ratni zlocinac,pa da puca u svaku kravu koja naidje... A veruj mi,xendzu ni svi ``ratni zlocinci`` ovog sveta ne bi ``oslobodili pritiska``,to je nepopravljivo
:: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: :: Nemoj tako o nasoj nekrunisanoj LC princezi :)
:: :: ::
:: :: :: Nego jesi li ti bio malko do prestonice,da je onako doktorski oslobodis od stresa i pritska
:: :: :: Banat 4ever
:: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Ishmerish Zemo 07.11.2009. 14:53 #156190

Sta da ti kazem,da nemam usi smejao bi se i na temenu :))))-vazduh-:)))))

@Oganj:Jesi vezan?,ako nisi necu da nastavljam ovu diskusiju ,)`) (evo Kineski coravi smajli za tebe)

Aloha

newuser E super ste skroz :D 07.11.2009. 14:56 #156193

E ljudi ona mi je i rekla da hoce nesto sto jeftinije , e sad ona rece ako je moguce od 1GB,ma i to 512 nadam se da ce joj valjati ... gde to da joj nadjem???
Ognjeni Re: Zemo 07.11.2009. 14:56 #156194

ma bjezi mala vjezi goblene .)

Ajd uzdravlje

:: Sta da ti kazem,da nemam usi smejao bi se i na temenu :))))-vazduh-:))))
:: @Oganj:Jesi vezan?,ako nisi necu da nastavljam ovu diskusiju ,)`) (evo Kineski coravi smajli za tebe
:: Aloha
Plamen re 07.11.2009. 14:57 #156195

broj poruka: 2836
Pogledaj oglase pc berze, it sve, pakom i limudno.

doca80 Re: E super ste skroz :D 07.11.2009. 14:58 #156196

http://www.atom.rs/?gid=17

:: E ljudi ona mi je i rekla da hoce nesto sto jeftinije , e sad ona rece ako je moguce od 1GB,ma i to 512 nadam se da ce joj valjati ... gde to da joj nadjem???
MilosNBG Ovo mu dodje najjeftinije valjda 07.11.2009. 15:34 #156207

broj poruka: 1586

http://www.novicomp.rs/katalog/index.php?id=3

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR

Stripy @ishmerish 07.11.2009. 15:50 #156214

broj poruka: 4163
:: Kolega nemogu sve AGP ploce da sljakaju sa DDR 400 memarama.A ti za pocetak najveci krs predlozis

SVE DDR1 ploče MOGU da rade sa DDR 400 memorijama. Prva DDR1 ploča npr VIA KT266 ili neka intel 845 koje su deklarisane kao DDR 266 će raditi i sa 400-tkama jedino što će im brzina biti srozana na 266Mhz. Oznaka na memorijama PC133, DDR 333, DDR 400 ili na DDR2 667, 800, 1066 nije brzina na kojoj memorija MORA da radi već MAXIMALNA brzina na kojoj proizvođač garantuje da će ista da radi stabilno. S druge strane Transend memorije nisu uopšte krš. Jedina varijanta da memorija neće da radi može da bude do nekompaltibilnosti (Asus u ovom slučaju rekorder) ili ako se stavi više modula pa se međusobno šutiraju.
Ishmerish A sad ozbiljno 07.11.2009. 15:57 #156218

Novu da uzimas je cista glupost.Imas na PCB oglasima 1GB DDR 400 za 20€(Kingston,PQI,Kingmax...),i za 900 RSD 512MB,ako ti je giga mnogo(skupo).

Aloha

STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs