E ovako treba drugarici da nadjem memoriju za plocu koja je stara i nemam predstavu gde da trazim ako moze neko da me uputi ili zna gde toga ima HELP ME :) upitanju je ploca PQI DD256-400
Momentalno je zadavi,gvozdje su kuje dok je vruce :))
Na sredini ploce,ili izmedju AGP(grafike)i prvog belog(PCI) porta se najverovatnije nalazi oznaka.Medjutim 90% da moze bilo koja DDR(DDR2 i 3 nemogu) memorija.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: uh onda cu da je zadavim :D ajde prvo cu da vidim sa njom zna li da vidi koja joj je ploca tacno
sta ima da gleda koju plocu ima, rekla vam je memoriju koju ima misleci da je to ploca, tako da u pitanju je ddr1 memorija kao sto i sami vidite valja koji proizvodjac i koliko mb.
newuser.. potrazi ovo TRANSCEND DDR 512MB 400MHz....15e kosta ako nisu menjali cene ( cene ddr2 memorije su skocile tacno 100 % 7 dana unazad !!)..... stariji komp je u pitanju, nece joj ni trebati vise sobzirom da je radila sa 256 najverovatnije dosada. a nema ni potrebe da baca pare na drugu.....
Kolega nemogu sve AGP ploce da sljakaju sa DDR 400 memarama.A ti za pocetak najveci krs predlozis.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: sta ima da gleda koju plocu ima, rekla vam je memoriju koju ima misleci da je to ploca, tako da u pitanju je ddr1 memorija kao sto i sami vidite valja koji proizvodjac i koliko mb :: :: :: newuser. :: potrazi ovo TRANSCEND DDR 512MB 400MHz....15e kosta ako nisu menjali cene ( cene ddr2 memorije su skocile tacno 100 % 7 dana unazad !!).... :: stariji komp je u pitanju, nece joj ni trebati vise sobzirom da je radila sa 256 najverovatnije dosada. a nema ni potrebe da baca pare na drugu.... :: :: :: Ajd uzdravlje :: ::
E show sa vama, pa kakve veze ima sto je sve vise zena ... pa nismo mi operisane od tehnike, cek malo da udjem u fazon opet malo sam zapustila gradivo :D Valjda ce da javi uskoro...jbg
P.S. bicu vam ja ovde jedan od najaktivnijih clanova hahahhahah samo da precesljam forum..... :D
pa i treba da budes aktivna,samo nemoj da se ugledas na `neke` zenske osobe,koje takodje posecuju forum,npr XENDZA
KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: :: E show sa vama, pa kakve veze ima sto je sve vise zena ... pa nismo mi operisane od tehnike, cek malo da udjem u fazon opet malo sam zapustila gradivo :D :: Valjda ce da javi uskoro...jb :: :: P.S. bicu vam ja ovde jedan od najaktivnijih clanova hahahhahah samo da precesljam forum..... : ::
E sada vec ne sumnjam da ces biti jedan od najaktivnijih clanova, vecinu starosedeoca mrzi da preceslja forum, `samo da precesljam forum` ovde ne citamo tako cesto
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
Za pocetak stekni osobinu koju vecina clanova nema,pazljivo procitaj post na koji alaudiras ili ga citiras.
A za tehniku se nemoj cimati(ucenjem),ovaj sajt je po znanju medju prvima na balkanu,tako da je i vise nego dovoljno da ga redovno pratis,i ponekad proveris neke informacije postovane na njemu.Cisto da steknes svoj stil.
Aloha
:: :: E show sa vama, pa kakve veze ima sto je sve vise zena ... pa nismo mi operisane od tehnike, cek malo da udjem u fazon opet malo sam zapustila gradivo :D :: Valjda ce da javi uskoro...jb :: :: P.S. bicu vam ja ovde jedan od najaktivnijih clanova hahahhahah samo da precesljam forum..... : ::
Nego jesi li ti bio malko do prestonice,da je onako doktorski oslobodis od stresa i pritska?
Banat 4ever
:: pa i treba da budes aktivna,samo nemoj da se ugledas na `neke` zenske osobe,koje takodje posecuju forum,npr XENDZA :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: E show sa vama, pa kakve veze ima sto je sve vise zena ... pa nismo mi operisane od tehnike, cek malo da udjem u fazon opet malo sam zapustila gradivo :D :: :: Valjda ce da javi uskoro...jb :: :: :: :: P.S. bicu vam ja ovde jedan od najaktivnijih clanova hahahhahah samo da precesljam forum..... : :: ::
Ne nego cu joj predloziti memoriju od 100e za komp koji je star 6-godina ili ko zna koliko. Ispod 400mhz nece naci osim na oglasima tako da...beem te...evo ti coravi smajli opet .)
Ajd uzdravlje
:: Kolega nemogu sve AGP ploce da sljakaju sa DDR 400 memarama.A ti za pocetak najveci krs predlozis :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: sta ima da gleda koju plocu ima, rekla vam je memoriju koju ima misleci da je to ploca, tako da u pitanju je ddr1 memorija kao sto i sami vidite valja koji proizvodjac i koliko mb :: :: :: :: :: :: newuser. :: :: potrazi ovo TRANSCEND DDR 512MB 400MHz....15e kosta ako nisu menjali cene ( cene ddr2 memorije su skocile tacno 100 % 7 dana unazad !!).... :: :: stariji komp je u pitanju, nece joj ni trebati vise sobzirom da je radila sa 256 najverovatnije dosada. a nema ni potrebe da baca pare na drugu.... :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: ::
Zemo zemo,sta ti pada na pamet. Pa nije moj ku**c ratni zlocinac,pa da puca u svaku kravu koja naidje... A veruj mi,xendzu ni svi ``ratni zlocinci`` ovog sveta ne bi ``oslobodili pritiska``,to je nepopravljivo
:: Nemoj tako o nasoj nekrunisanoj LC princezi :) :: :: Nego jesi li ti bio malko do prestonice,da je onako doktorski oslobodis od stresa i pritska :: :: Banat 4ever :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: ::
devojka dosla i moli nas za pomoc a ti je nazivas kravom...tele jedno !! .)
Ajd uzdravlje
:: Zemo zemo,sta ti pada na pamet. Pa nije moj ku**c ratni zlocinac,pa da puca u svaku kravu koja naidje... A veruj mi,xendzu ni svi ``ratni zlocinci`` ovog sveta ne bi ``oslobodili pritiska``,to je nepopravljivo :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: Nemoj tako o nasoj nekrunisanoj LC princezi :) :: :: :: :: Nego jesi li ti bio malko do prestonice,da je onako doktorski oslobodis od stresa i pritska :: :: :: :: Banat 4ever :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: ::
ma o xendzi pricam seti se svih njenih tema odgovora vredjanja drugih clanova foruma,nadrkanih stavova i izjava...
:: devojka dosla i moli nas za pomoc a ti je nazivas kravom...tele jedno !! . :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Zemo zemo,sta ti pada na pamet. Pa nije moj ku**c ratni zlocinac,pa da puca u svaku kravu koja naidje... A veruj mi,xendzu ni svi ``ratni zlocinci`` ovog sveta ne bi ``oslobodili pritiska``,to je nepopravljivo :: :: :: :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: Nemoj tako o nasoj nekrunisanoj LC princezi :) :: :: :: :: :: :: Nego jesi li ti bio malko do prestonice,da je onako doktorski oslobodis od stresa i pritska :: :: :: :: :: :: Banat 4ever :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
E ljudi ona mi je i rekla da hoce nesto sto jeftinije , e sad ona rece ako je moguce od 1GB,ma i to 512 nadam se da ce joj valjati ... gde to da joj nadjem???
:: Sta da ti kazem,da nemam usi smejao bi se i na temenu :))))-vazduh-:)))) :: :: @Oganj:Jesi vezan?,ako nisi necu da nastavljam ovu diskusiju ,)`) (evo Kineski coravi smajli za tebe :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
:: :: :: :: E ljudi ona mi je i rekla da hoce nesto sto jeftinije , e sad ona rece ako je moguce od 1GB,ma i to 512 nadam se da ce joj valjati ... gde to da joj nadjem???
:: Kolega nemogu sve AGP ploce da sljakaju sa DDR 400 memarama.A ti za pocetak najveci krs predlozis
SVE DDR1 ploče MOGU da rade sa DDR 400 memorijama. Prva DDR1 ploča npr VIA KT266 ili neka intel 845 koje su deklarisane kao DDR 266 će raditi i sa 400-tkama jedino što će im brzina biti srozana na 266Mhz. Oznaka na memorijama PC133, DDR 333, DDR 400 ili na DDR2 667, 800, 1066 nije brzina na kojoj memorija MORA da radi već MAXIMALNA brzina na kojoj proizvođač garantuje da će ista da radi stabilno. S druge strane Transend memorije nisu uopšte krš. Jedina varijanta da memorija neće da radi može da bude do nekompaltibilnosti (Asus u ovom slučaju rekorder) ili ako se stavi više modula pa se međusobno šutiraju.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.