koji je najslabiji procesor a da moze da se stavi na tu plocu? Naravno da taj procesor moze da se kupi nov. ili koja je jeftinija ploca da moze na nju taj procesor le 140?
MIND CONTROL
:: Ne moze :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Procesor AM3 može na AM2+ MB, ali ne i obratno. Eventualno (kod malog broja ploča) potrebno je uraditi upgrade BIOS-a. Mislim da za tvoju ploču to nije potrebno.
:: :: misljenja su podeljena... jel ima neko da je ugradio taj procesor na tu plocu,pa da moze sa sigurnoscu da kaze da to sve radi ok :: :: MIND CONTROL :: :: Ugradio sam taj cpu na toj ploci komsiji , x140 moze da radi cak i na 430 chipsetu sa updateom Biosa ,dok ova Asus ima 630
:: Ne bi se ja igrao sa tim tek tako... mozda bude htelo da radi, a mozda i ne :: Pogledaj sta kazu zvanicne informacije :: :: http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/M2N68-AM_SE.htm :: :: :: Jeste Urose samo se mislim da oni iz Asusa nisu vidoviti
sad sam jos zbunjeniji nego sto sam bio kad sam postavio temu....Zvanicni podaci kazu da ne podrzava taj procesor,a matz kaze da je ugradio i da radi??? Sad sam bas u dilemi...
:: sad sam jos zbunjeniji nego sto sam bio kad sam postavio temu....Zvanicni podaci kazu da ne podrzava taj procesor,a matz kaze da je ugradio i da radi??? Sad sam bas u dilemi.. :: :: :: MIND CONTROL :: :: Ti podaci ko zna kad su poslednji put azurirani ,u medjuvremenu su izasli novi sempron,athlon,phenom x3 ,x4 amd cpu koje ta ploca podrzava sa updateom biosa ...naravno da ce da rade
:: :: :: :: sad sam jos zbunjeniji nego sto sam bio kad sam postavio temu....Zvanicni podaci kazu da ne podrzava taj procesor,a matz kaze da je ugradio i da radi??? Sad sam bas u dilemi.. :: :: :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: Ti podaci ko zna kad su poslednji put azurirani ,u medjuvremenu su izasli novi sempron,athlon,phenom x3 ,x4 amd cpu koje ta ploca podrzava sa updateom biosa ...naravno da ce da rade
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.