Znam da je procesor sa bugom,i da nije najjaca ali me zanima koja bi mu bila danasnja realna cena,naravno koristeno,i dal jos negde moze pronaci?Bilo nov,bilo koristeno? Izvinjavam na ponovljenu temu,ali zelim sto pre da znam!!! Hvala!!!
pa ne treba svakom masina za igre i video obradu... taj phenom quad ako je 50e je extra za neku net masinu :D ja bi napriemr uzeo Athlon 620 ali mi ploca 690G ne podrzava ATHLON 2 ni jedan cak ni 240 x2 sta fali 9500 phenomu. Da pusti film, firefox, mjuzu sve moze :D i mine i pasians ubija :D
Imam isti problem,ploca ne podrzava novije cpue,a ovaj mi se cini dobrim,a ni 7750 ne mogu da nadem u mom kraju.A hteo bi malo da osvezim komp,al necu(niti sad mogu) da idem na skroz nove komponente,isto ko i vecina.A nisam ni neki preveliki igrac,malo tamo malo amo,a za poneku igru bi ovo skroz odgovarao,a i dobio malo osvezenje,u poredenju sa mom vernim drugom,koji dobro obavlja posao,al ipak bi hteo da malo osvezim komp.
:: pa ne treba svakom masina za igre i video obradu... taj phenom quad ako je 50e je extra za neku net masinu :D ja bi napriemr uzeo Athlon 620 ali mi ploca 690G ne podrzava ATHLON 2 ni jedan cak ni 240 x2 sta fali 9500 phenomu. Da pusti film, firefox, mjuzu sve moze :D i mine i pasians ubija :D :: :: ::
za sve ostalo pa i za igre.... u svakom slucaju,sem igara brzi je od bilo kog x2,osim pufijevog 7750 top oc edition a ako ima za 50e evo odma ga kupujem... imas 9650 x4 nov za 80e..skrpi se malo i da te bog vidi
`U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`
:: pa ne treba svakom masina za igre i video obradu... taj phenom quad ako je 50e je extra za neku net masinu :D ja bi napriemr uzeo Athlon 620 ali mi ploca 690G ne podrzava ATHLON 2 ni jedan cak ni 240 x2 sta fali 9500 phenomu. Da pusti film, firefox, mjuzu sve moze :D i mine i pasians ubija :D :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.