proc - oko 80-90eu ploca - oko 60-70eu memorije - sve oko 30eu kuler - 20eu
eto procene, ovo je po meni plafon na koliko mozes da ides, a odmah da ti kazem da ces dobro doplatiti ako ides na nove intel platforme, AMD se trenutno vise isplati, ili eventualno da sacekas da malo padnu cene...
Jesam ali posto vec imam kuler CM 212 i njegov bracket za Amd + na nasem trzistu nema da se nadje Cooler master LGA775/1156/1366 bracket + ne bih voleo da CM 212 ostane beskoristan i zato sam tako odlucio.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nemoj se sekirat. Vec sam isplanirao :: :: GA-MA790XT-UD4P + 2x Kingston KHX 2GB DDR3 1600 CL9 + Amd Phenom II X4 955BE (ili 965BE) :: :: Ploca i memara ce biti kupljene u ponedeljak a proc ce malo da saceka (u zavistosti od toga kada utopim ovo) :: :: ___________________________________ :: :: Kod Kalču nema lganje. :: ::
Gigabyte mi se svidja iz vise razloga ali me mrzi da sada objasnjavam.
:: Dali si siguran za plocu?,meni asusov (790X EVO)model deluje kao bolja kupovina+im je support odlicno odradjen :: :: Aloha :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Nemoj se sekirat. Vec sam isplanirao :: :: :: :: GA-MA790XT-UD4P + 2x Kingston KHX 2GB DDR3 1600 CL9 + Amd Phenom II X4 955BE (ili 965BE) :: :: :: :: Ploca i memara ce biti kupljene u ponedeljak a proc ce malo da saceka (u zavistosti od toga kada utopim ovo) :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Kod Kalču nema lganje. :: :: :: ::
Pre nekih mesec i po dana sam prodao E8500 + P5Q Pro + CM212 za 170 eura, prvom koji me je pozvao.
Pre toga, dok je cena bila 200 eura, niko nije zvao 5 dana.
Interesantan je podatak da je to ujedno bio i poslednji poziv na oglas. Sve je bilo kao novo, na broju, sa računima, garancijama, naravno 100% ispravno.
Prvi put u životu mi je trebalo više od dan i po - dva da se otarasim neke komponente.
Tako da, daj bože da ovih dana dobiješ 130-140 eura za ploču i procesor, za hladnjak 10, memorija 30-40(mislim da je taj Apacer najjeftinija DDR2 memorija).
Tako je. Zbog coolera od 2000 dinara uzmi inferiorniju platformu. Zdravo razmisljanje... __________________ Scourge of PCBerza
:: Jesam ali posto vec imam kuler CM 212 i njegov bracket za Amd + na nasem trzistu nema da se nadje Cooler master LGA775/1156/1366 bracket + ne bih voleo da CM 212 ostane beskoristan i zato sam tako odlucio :: :: ___________________________________ :: :: Kod Kalču nema lganje. :: :: :: Cekaj sto se zaleces, jesi li pogledao I5 :: :: :: :: Pozdrav!
Nadam se da je ovo bio sarkazam posto ne deluje tako?!
Green Green Grass Of Home
:: Tako je. Zbog coolera od 2000 dinara uzmi inferiorniju platformu. Zdravo razmisljanje.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Jesam ali posto vec imam kuler CM 212 i njegov bracket za Amd + na nasem trzistu nema da se nadje Cooler master LGA775/1156/1366 bracket + ne bih voleo da CM 212 ostane beskoristan i zato sam tako odlucio :: :: :: :: ___________________________________ :: :: :: :: Kod Kalču nema lganje. :: :: :: :: :: Cekaj sto se zaleces, jesi li pogledao I5 :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.