ako si um te ploche III razredne kakve su im onda I razredne...znam dosta njih koji su ih kupovali i dan danas im radi plocha.Mislim da za neke ne zahtevne korisnike ove ploche zavrshavaju posao i te kako.
:: Pripada Asus-u i služi za proizvodnju low cost III-razredne asrok ploč :: :: Shit happens :: :: :: :: :: Assusova firma? Meni je pre par godine neko rekao da ta firma pripada Asus-u!
naravno .. bice odlicne za kancelariju .. jedino sto mi upada u oci je hladnjak na chipsetu .. izleda kad su se osnivali su kontali da ce da naprave bum pa su pre 15god porucili 1 milijardu tih hladnjaka ..
Izuzetno lepo dizajnirana mat. ploca. Logican i praktican raspored
13.11.2009. 14:09
status: user broj poruka: 11019
komponenata. Za poznavaoce: obratiti paznju na donju stranu (`bakarnu`) i na zadnju ivicu (portovi). Da ne mrzim AMD-a i da kupujem komp, lako bih se odlucio za ovu plocu.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.