Ta plocha ima : Support NVIDIA NVCC (NVIDIA Clock Calibration) feature
samo ne znam dal je neko ima i jel uspeo da otkljucha neshto sa njom...
:: Zahto ne valja rev.1? Chisto da znam :: :: Kazu da nF720D Gigabyte GA-M720-US3 ima ACC tj. NCC i mozda je ona najjeftinija :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Znam shta ima, napisao sam gore NCC, u stvari NVCC. Tebi to i treba, zar ne? Ljudi kazu da su uspevali, ali to kao shto znash ne zavisi samo od ploche. Mozesh uzeti AMD plochu koja ima ACC i da te ispali CPU. Onda dzaba sve.
Pa to! sacju da vidim na koju cenu mogu da nadjem ove 2 ploche GA su dosta slichne sa cenama!
hwala
:: Znam shta ima, napisao sam gore NCC, u stvari NVCC. Tebi to i treba, zar ne? Ljudi kazu da su uspevali, ali to kao shto znash ne zavisi samo od ploche :: Mozesh uzeti AMD plochu koja ima ACC i da te ispali CPU. Onda dzaba sve :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.