Koliko sam skapirao, 1600 i brze memorije postoje uglavnom u varijanti cl9, vidim da je tu samo Viper II `Sector 5` Series Extreme+3D Mark Vant u CL8 varijanti za 2000mhx module..
Patriot 1600 Mhz Sector 5.Zasto da bacas pare na 2000 Mhz bez potrebe.Neces se baviti extremnim overklokom i ganjati neke rezultate.Tebi treba za svakodnevni rad da budes miran i da imas stabilnu masinu!
PATRIOT 4GB (2x2GB) DDR3 2000MHz Viper II `Sector 5` Series Extreme+3D Mark Vant. CL8 (PVV34G2000LLKB)
na berzi ima samo ova varijanta koje je 180eur, sto mi se cini kao mnogo parica... i pri tome je 2000 i 2x2gb... imas ideju ga da nadjem sector 5 na 1600 i to 3x2gb? :)
:: Patriot 1600 Mhz Sector 5.Zasto da bacas pare na 2000 Mhz bez potrebe.Neces se baviti extremnim overklokom i ganjati neke rezultate.Tebi treba za svakodnevni rad da budes miran i da imas stabilnu masinu :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
ne znam sto uopste odgovaras na temu sa tim stavom??? da, skupo mi je, zato sto je 2x2 gb a ne 3x2. Uzeo bih i tu za 180 samo da je 3x2, a 3x2gb sector 5 patriot na 1600 ne mogu da nadjem nigde da kupim...
u svakom slucaju, hvala..
:: Rekose ti ljudi ali ti neces da slusas... :: :: koliko ti para imas ..puno ti je 180 a nije ti puno 160...zanimljivo :: :: :: uzmes 3 x 1 Patriot u triple channel 70e ..ili 3 x 2 maximum oko 100e..i kraj, savrseno :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Da li je neko skalapao neku konfu i7 sa dobrom memorijom = brza, pouzdana... ??
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.