Biostar TA790GXBE AM2+ -67e AMD Athlon II X3 425, 2,70GHz, 64bit Box -60 e
Ukupno 127 e
Cene su u istoj firmi,kad budes kucao (ako te bude interesovalo),ime maticne i procesora u toj firmi su i mb i cpu najeftiniji,razlog ovako glupe recenice je novo pravilo pcberze,da ne misli da sam kreten
ne bih uzimao polovno...nije za mene, za drugara je...hoce da bude intel i da bude novo..tako da cu mu predloziti ovo sto sam nasao i to je to...hvala svima na korisnim savetima
Samo nemoj biostar da uzimas moja TA770 je trajala jednu i po godinu pre nego sto je crkla, na zivotni vek se uopste ne zalim zato sto ploca ima OCAJAN kvalitet izrade bolje uzmi neki gigabyte ili asus...
:: Biostar TA790GXBE AM2+ -67 :: AMD Athlon II X3 425, 2,70GHz, 64bit Box -60 :: :: Ukupno 127 :: :: Cene su u istoj firmi,kad budes kucao (ako te bude interesovalo),ime maticne i procesora u toj firmi su i mb i cpu najeftiniji,razlog ovako glupe recenice je novo pravilo pcberze,da ne misli da sam krete :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.