Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB OCZ SLI Edition 1TB ASUS ATI 4870 512MB DDR5 CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case Samsung 226BW DVI
Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB OCZ SLI Edition 1TB ASUS ATI 4870 512MB DDR5 CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case Samsung 226BW DVI
:: Ili Biostar koju je Pufi predlozio,ili Asus M2N-E (ako je uopste nadjes).Starija je ploca,ali je odlicna :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Gle ovako, zvanično, crko ti je i procesor. Dakle, tako nastupite prema matorcima i tačka. Procesor prodaj budzašta na berzi, a kupi ako je para stiskavac, najjeftiniji athlon II i ploču na koju on može i piči. To ga Bog podsetio na upgrade, a vi se opirete....
Ako ima lovu neka kupi neku 770 po mogućstvu Asus. Ako je tanak sa kintom ima na oglasima ploče sa NForce 520,550,570 čipsetom od 30-40€. Neke se prodaju koje su još u garanciji tako da bi to bilo najjeftinije rešenje. @pisko Slažem se sa idejom pod uslovom da unesrećeni ima para da to priušti. Trebalo bi mu sigurno 50€ više
Ma slažem se, kad nema, nema. Nego, često se otvore čoveku vidici kad stane pred zid a do tada ne vidi ni prozora ni vrata. Eto, ja sam skoro kljoknuo sa merdevina molerskih skoro pravo na glavu, prilikom branja nekih ebenih jabuka (i to, već sam sve napunio i bilo - još samo ovo). Sve je to lepo prošlo, kičma ok, šljiva pod oko, svi me razbiše od zajebavanja i deca i žena i komšiluk... te izašle krtice, te kakav je bio let, te zašto su iranci odustali od A-proba... itd. Uglavnom nakon što sam tresnuo, odjednom su mi se otvorili vidici kako sam sve mogao da poberem te jabuke a da ne kljoknem. Tako i ovo: sad je prilika da se `još malo` doda i osveži cela platforma. Ploču, koju plaćaju, ne računam u upgrade, jer moraju pa moraju da je kupe, eto, za procesor ispod 50 baxa i još kasnije da im zine guza na X3 ili x4.... bez griže savesti. Ono, ako se matorima to predstavi kao trošak, i prodaju cpu, nije to toliko strašno. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
nisam tanak sa lovom, to je jednostavno komp u koji ne ulazemo to koristim moj brat ponekad i cesto cale, slabo sluzi za igre tako da mi treba neka jeftina ploca samo da zameni ovu
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.