Da ne pricam mnogo, imam mogucnost da dam svoju Gigabyte P35 plocu i uz relativno OK doplatu dobijem BIOSTAR T POWER I45 plocu koristenu nekoliko puta, cak sam i ja juce malo benchao na njoj sa E8400 na vazduhu, ide na 600MHz FSBa kao od sale!
E sad, posto nisam imao vremena da probam kako radi sa Quad procesorima, zanima me necije iskustvo sa njima!
ja imam staru TF 560 A2+ sad ce skoro dve godine i prezadovoljan sam.Po meni sa tim plocama dobijas slican kvalitet i performanse za nesto manje para od ostalih prozvodjaca.
Biostar ploce su stvorene za Overclock i stabilnost,neces se pokajati,uzmi i pevaj to je jedna od najbokjih bisotarovih P45 ploca,izasla je par dana posle kad sam ja uzimao Q9550 i onaj J&W i onda sam pazario P5Q-E jer nije bilo nigde u srbiji inace bi je bez razmiljanja uzeo
Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB OCZ SLI Edition 1TB ASUS ATI 4870 512MB DDR5 CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case Samsung 226B
:: Da ne pricam mnogo, imam mogucnost da dam svoju Gigabyte P35 plocu i uz relativno OK doplatu dobijem BIOSTAR T POWER I45 plocu koristenu nekoliko puta, cak sam i ja juce malo benchao na njoj sa E8400 na vazduhu, ide na 600MHz FSBa kao od sale :: :: E sad, posto nisam imao vremena da probam kako radi sa Quad procesorima, zanima me necije iskustvo sa njima :: :: Slika: :: http://odoc.dk/files/test_reviews/motherboards/biostar/tpower_i45/tpower_i45-final-2.jpg :: :: :: Hvala :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285J
Mene najvise buni to sto ima samo 4-ero faznu naponsku, a ona je najjaca BIOSTAR-ova ploca sa P45 chipset-om pa mi nekako nelogicno da ima tako malo...
P5Q Deluxe sa kojom sam juce takodje radio ima 16 faznu naponsku sekciju...
Kao sto sam napomenuo, ploca je koristena bukvalno nekoliko puta, nikada nije montirana u kuciste, momak koji mi je prodaje (daje u zamenu + doplata) ju je kupio novu u julu ove godine, i ima garanciju do jula 2011. godine sto mi se takodje veoma svidja...
Do petka imam vremena da skupim tih para koliko trebam doplatiti tako da ce zamjene vrlo vjerovatno biti sada za vikend, pa cu malo baciti nekakvo poredjenje sa starom plocom u ovoj temi...
Cisto informativno, od Gigabyte EP35-DS3L ne moze biti losija, posto je to ustvari ENTRY LEVEL model sa P35 chipsetom od Gigabyte-a, s tim da podrzava DES i jos neke Energy Saving opcije i zato ima prefiks E u nazivu...
Jeste li se prehladili od LN2 xd. Drug vozi X4 940 na Biostaru sa integrusom i nikakav problem nije imao, kada sam mu tu plocu nasao pricali su nije to dobro itd., a ploca je po meni odlicna za tu cenu za koju je placena (7000 dinara), na Intelu bih pre isao na Asus ili Gigabyte.
imao sam 2 Biostar ploce i obe su se krajnje cudno ponasale dok im nisam flesovao poslednji bios....jedna je am2 druga 775 tako da te ne iznenade neke bubice
@ DmasteRNo1 : Dobro, necemo sada u detalje, ali iskreno, zanima me misljenje ozbiljnih i objektivnih korisnika, a ne...
@ gile23 : Nismo se prehladili, inace je onaj 8400 isao na 5.42GHz, ali smo imali problema sa plocom (P5Q Deluxe) te ona iz nekog nepoznatog razloga nije htjela dalje... Jedino sto smo uspjeli je postici 10. SuperPi 1M za E6750 koji je radio na 609MHz FSB-a na DFI P35 ploci i 13. za CPU-Z na HWBot listi...
Od 5 komada u roku od 3-4 meseca jedna je odmah otkazala i dobio sam gigabyte, a na drugoj je prvo otkazivala mrezna karta a onda i zvucna.(sad koristim ubacene) Ne mogu da se bakcem da nadjem konkretan model, samo znam da je nf520. Pre ovih sam imao nekoliko godina asus kt400, sjajno su radile nikad BSOD, itd...
ps. nije mi bas da hocu da pljujem firmu nego eto kao da dodam moje iskustvo (ako ikog zanima isto )
Naravno da ne smeta, da mi smeta napisao bih : `` Niko ko ima lose iskustvo ne smije nista napisati u ovoj temi!``
Sto se tice otkazivanja, tesim se da je ovo ipak TOP Model BIOSTAR-a sa P45 chipset-om (te nf520 su ipak dosta ispod nivoa ove ploce, i nemaju istu namjenu definitivno), pa mi to takoreci ipak uliva nekakvo povjerenje, ali me konkretno zanima kako radi sa Quad Core procesorima, ali posto niko ocigledno nije probavao, moracu ja da probijem led i da sam probam...
Hvala na komentarima!
SONY VAIO VGN-FW285J
:: :: Od 5 komada u roku od 3-4 meseca jedna je odmah otkazala i dobio sam gigabyte, :: a na drugoj je prvo otkazivala mrezna karta a onda i zvucna.(sad koristim ubacene :: Ne mogu da se bakcem da nadjem konkretan model, samo znam da je nf520 :: Pre ovih sam imao nekoliko godina asus kt400, sjajno su radile nikad BSOD, itd.. :: :: ps. nije mi bas da hocu da pljujem firmu nego eto kao da dodam moje iskustvo (ako ikog zanima isto :: :: ::
Biostar 790GXB A2+ i sta znam, ne mogu recida je losa ploca radila je lepo, samo sto na primer imao sam overklokovan 5600+ na njoj i prosao je Prime95 par sati a posle par meseci se ispostaviloda ipak nije stabilan pa sam ga vratio na default, e sad dal je bilo do ploce ne znam, mozda i nije. Posle sam uzeo PII 955 misleci da ce provereno raditi na AM2+ ploci sa 790GX chipsetom, kad ono ne moze, takt bude 800Mhz a bios update ne pomaze, jer je kako sam posle malo googlanja saznao biostar zakinuo nesto na samoj ploci i jedino njihhova 790GX serija ne podrzava novi Phenom II 955, 940 i 920 i ostali mogu bez problema, slao mail biostar podrsci i odgovorili ima da uzmem novu AM3 plocu njihovu 790GX A3+ ako hocu da mi radi taj procesor, naravno nisam, kupio sam DFI i nisam se pokajao.
Znas kako, meni uopste ne treba ploca, ali je dobijam za malu doplatu na moju Gigabyte EP35-DS3L (samo jedna jeftinija od nje postoji od Gigabyte P35 ploca ) a dobijam sigurno bolju plocu, kvalitetniju, stabilniju, sa P45 chipset-om i td. i td...
Ma nista, uzecu je pa sta bude, mora da radi, ja sam je tjerao na 600FSB-a sa E8400 procesorom bez problema, a na netu sam nasao nekih SS-ova, pogledaj kako radi :
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.