Mislim na BG??? Zvao Gigatron oni rekose da ima ja rezervisao otisao a ono onaj 140w. Mislim kako mogu da ne znaju sta prodaju to mi nije jasno...... A pitao sam i po drugim firmam gledaju me kao da sam pa sa Marsa i slezu ramenima, kao da sam im trazio neki deo od `Enterprise-a`.
Ocigledno je da ste se igrali pokvarenih telefona tj potpuno ste se razumeli ali u nekom paralelnom univerumu je doslo do male kvantne devijacije vremena i prostora te je greskom u radnju stigao potpuno drugi proizvod od narucenog.
To ti je standardna situacija sa Gigatronom... Da si ih pitao jel imate kilo krompira verovatno bi ti rekli da imaju... __________________ Scourge of PCBerza
:: Mislim na BG?? :: Zvao Gigatron oni rekose da ima ja rezervisao otisao a ono onaj 140w :: Mislim kako mogu da ne znaju sta prodaju to mi nije jasno..... :: A pitao sam i po drugim firmam gledaju me kao da sam pa sa Marsa i slezu ramenima, kao da sam im trazio neki deo od `Enterprise-a` ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.