Najzad sam uzeo i7 920 ne znam koja je revizija ali zanam da radi stabilno na 4.3GHz na vodi,dobio sam ga dosta jeftino pa mi sad treba ploca,jedina stvar koja je bitna je da podrzava i SLI i CROSSFIRE,samo to,ostalo nebitno,proizvodjac nebitan,sta mi predlazete,da nije skuplja od nekih 170e
Za te pare si izbor vec i napisao. Za ovu UD3R znam da je dobra ploca i da je odlicna za OC. Malo se vise greje tako da je bitno ohladiti je. A MSI se nije nesto proslavio u nekim OC vodama ..
Pa vidi, trebalo bi da svaka podrzava. Sve je to isti chipset. Nego kada si vec pomenuo tu P6T SE ...e ona kao `zvanicno` ne podrzava SLI, cini mi se bas ta SE verzija. Medjutim, moze i na nju SLI sa drugim BIOS-om.
Ne podrzava svaka,bar nije u pocetku,sad vec nisam ni pratio moguce je da su sve sa istom podrskom ali nesto nisam bas siguran.Imaju one siromasnije verzije tako da bi bilo bolje da se ukljuci neko sa obimnijim znanjem i iskustvom vezanim za i7!
@Pufi Za te pare imas da nadjes bolju plocu!Nazovi me da ti objasnim!
Nisam stigao da editujem..sto se tice te Asusove ploce, ne znam licno. Na review-ovima je dobro prolazila, mada po meni licno ima slabu naponsku. Ima tu plocu DSS ili Bax pa neka se javi/e ako drze 920 na 4GHz+
A ovo sam rekao, sve zvanicno podrzavaju osim te P6T SE a kazem opet moze i na nju da se nakaci SLI.
^ ma jok i ne podrzavaju sve, ako moze i na ovu Asusovu onda moze i na svaku za koju su izmislili da ne moze.
Znam da je DSS sklapao neke konfiguracije sa i7, uglavnom sa gigabyte plocama. Pazi da se ne zeznes, neke jeftinije ploce sa X58 imaju 4 slota za ram, sto ti ne bi valjalo zbog trokanalnog rama
Lazes bre ko pas!!Kako si ti uspeo da uzmes i da testiras taj procesor kad si u cetvrtak uvece rekao da tek treba da ti stigne. E moj prijatelju nije tebi lako
E vidis a za razliku od tebe ja znam da on to ima a kako znam to nije bitno! Nemoj nikog da optuzujes na pamet!!!
Green Green Grass Of Home
:: Lazes bre ko pas!!Kako si ti uspeo da uzmes i da testiras taj procesor kad si u cetvrtak uvece rekao da tek treba da ti stigne. E moj prijatelju nije tebi lako :: :: ::
25. uveca sam imao i7, 26. ujutru sam uzeo plocu,montirao u masinu,otisao po 1GB DDR3 1066 upalio masinu i uvece sam poceo da testiram sa klokovanjem,ZNACI U CETVRTAK SAM POCEO SA TESTIRANJEM i sve sam imao sabrano u petak ujutru.
:: Lazes bre ko pas!!Kako si ti uspeo da uzmes i da testiras taj procesor kad si u cetvrtak uvece rekao da tek treba da ti stigne. E moj prijatelju nije tebi lako :: :: ::
:: @skyfire Alo prijatelju pa sam mi je to rekao , ja nikad ne pricam napame :: :: @pufi e vidis meni si rekao u cetvrtak da tek treba da ti stigne tako da pazi sta prica :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.