kako je NAJLAKSE uraditi update biosa za maticnu plocu Asus m2n68 se? Ako postoji nacin iz windowsa kako,kojim programom i odakle skinuti bios i koji....Sadasnja verzija biosa je iz aprila ove godine...
:: ne radi sve kako treba,ne prepoznaje novi proceso :: @bax-jel to za flesovanje iz windowsa :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: ako sve radi kako treba, ne diraj :: :: :: :: :: ::
hvala bax,stvarno si car!!! sutra cu to odraditi...
MIND CONTROL
:: :: Da, aplikacija izgleda ova, a opcije iz padajućeg menija će ti sve reći :: http://guy.dotnet-expertise.com/content/binary/ASUS_BIOS_Liveupdate.jp :: :: :: ne radi sve kako treba,ne prepoznaje novi proceso :: :: @bax-jel to za flesovanje iz windowsa :: :: :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: :: :: ako sve radi kako treba, ne diraj :: :: :: :: :: :: :: :: ::
meni se cini da to sto je bax napisao nije za flesovanje iz widowsa...skinem neki fajl od 533kb(novi bios),sa asusovog sajta,ali ni jedan program ne moze da otvori taj fajl. Jel postoji resenja za flesovanje iz windowsa,nesto lako i jednostavno...
AMD Athlon 7750BE@3.15Ghz@V1AX@700rpm Asus M4A785D-M PRO 2*1GB DDR2 Corsair XMS2 800@933Mhz ATI HD4200 128MB DDR2 800@933Mhz PC power cooling and silencer 500W@TT V9 640GB samsung X2,160GB samsung
:: meni se cini da to sto je bax napisao nije za flesovanje iz widowsa...skinem neki fajl od 533kb(novi bios),sa asusovog sajta,ali ni jedan program ne moze da otvori taj fajl. Jel postoji resenja za flesovanje iz windowsa,nesto lako i jednostavno.. :: :: :: MIND CONTROL :: ::
a odakle da skinem? jel imas neki link? pocetnik sam u ovome,pomagajte sa malo detaljnijim objasnjenjima...
MIND CONTROL
:: skini asus update i iz wina flashujes.. :: :: :: AMD Athlon 7750BE@3.15Ghz@V1AX@700rp :: Asus M4A785D-M PR :: 2*1GB DDR2 Corsair XMS2 800@933Mh :: ATI HD4200 128MB DDR2 800@933Mh :: PC power cooling and silencer 500W@TT V :: 640GB samsung X2,160GB samsung :: :: :: meni se cini da to sto je bax napisao nije za flesovanje iz widowsa...skinem neki fajl od 533kb(novi bios),sa asusovog sajta,ali ni jedan program ne moze da otvori taj fajl. Jel postoji resenja za flesovanje iz windowsa,nesto lako i jednostavno.. :: :: :: :: :: :: MIND CONTROL :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.