Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Novo iz Gigabyte-a
STRANA 1 OD 1
Ishmerish Novo iz Gigabyte-a 26.11.2009. 18:53 T22263

status: user
broj poruka: 7285

http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_091020_333/data/tech_090814_amd-models.htm

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb OVo prva 26.11.2009. 18:56 #162216

broj poruka: 6876
razbija al ce verovatno imati odgovarajucu cenu za to

Ishmerish Re: OVo prva 26.11.2009. 19:14 #162221

Ipak mislim da je ova 770 pun pogodak.

http://www.youtube.com/watch?v=bHmdNwLDMFI

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: razbija al ce verovatno imati odgovarajucu cenu za t
::
repsi re 26.11.2009. 19:43 #162224

broj poruka: 1276
a kad tje 1366 soket ? ga x58 ud7 mislim da bi trebalo da bude fina plocha..valjda tje do nove godine...
pufi re 26.11.2009. 20:11 #162235

broj poruka: 2196
Dobre su ploce,ali taj UD7 ce biti cisto bacanje para ovaj moj UD4P nije nistab mnogo losiji od njega

Intel Core i7 920 OC 4.0GHz-TITAN FENRIR
GIGABYTE EX58-UD4P
3x1GB DDR3 Patriot 1600MHz
1TB
Sapphire 4870 VaporX 512MB DDR5
CHIEFTEC 650W
GIGABYTE Clear Case
Samsung 226BW

valdemar Re: re 26.11.2009. 20:32 #162241

broj poruka: 55
@ Pufi - To svako tvrdi za svoj UD.

:: Dobre su ploce,ali taj UD7 ce biti cisto bacanje para ovaj moj UD4P nije nista losiji od njeg
Ishmerish Killing Me Softly 26.11.2009. 20:34 #162242

HaHaHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA.....

:: To svako tvrdi za svoj UD
:: :: Dobre su ploce,ali taj UD7 ce biti cisto bacanje para ovaj moj UD4P nije nista losiji od njeg
pufi Re: Killing Me Softly 26.11.2009. 20:37 #162243

broj poruka: 2196
UD7 nije nista mnogo savrseniaj od UD5 i UD4P

Intel Core i7 920 OC 4.0GHz-TITAN FENRIR
GIGABYTE EX58-UD4P
3x1GB DDR3 Patriot 1600MHz
1TB
Sapphire 4870 VaporX 512MB DDR5
CHIEFTEC 650W
GIGABYTE Clear Case
Samsung 226BW

:: HaHaHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA....
:: http://www.youtube.com/watch?v=bHmdNwLDMFI
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: To svako tvrdi za svoj UD
:: ::
:: :: :: Dobre su ploce,ali taj UD7 ce biti cisto bacanje para ovaj moj UD4P nije nista losiji od njeg
:: ::
Ishmerish HaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH 26.11.2009. 20:39 #162245

HaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHaHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH

Ahaa..a..aa.a

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs