Pokojni je izdrzao tek godinu ipo dana. Pre 2 nedelje je pistala ploca i ako se sve zivo iskljuci sa nje pa su je nekako povratili u zivot. Sada o5 isti simptomi i nisu uspeli da je povrate u servisu.
Pitanje glasi da li bi GA-M720-US3 bio dostojan zamenik (nadam se da ne u crkavanju) ?
Ostatak njegove konfe je Amd X2 4000+, MSI 6600gt, Apacer 2x1 gb ddr2 800 CL5, Chieftec GPS-550W AB-A, Cooler Master Geminii S.
Da, naravno. Moj brat poseduje GA-m720-us3, i na njoj radi 550be besprekorno na 3.8ghz, chipset veoma hladan, dual bios... Ploca je stvarno odlicna za smesne pare. Slobodno uzmi, neces se pokajati. Javi kakvi su utisci. Pozdrav.
Jel pokushavao da otkljucahva jezgra sa tom plochom na tom procesoru? Moze pokushati ako nije.
ko nema u vuglu, ima u guglu
:: :: Da, naravno. Moj brat poseduje GA-m720-us3, i na njoj radi 550be besprekorno na 3.8ghz, chipset veoma hladan, dual bios... Ploca je stvarno odlicna za smesne pare. Slobodno uzmi, neces se pokajati. Javi kakvi su utisci :: Pozdrav :: ::
Mislim da nije do brenda, pre bih rekao do serije. Sa GB nemam nista bolje ni gore oskustvo nego sa drugim proizvodjacima. Ova kod mene je stradala zbog lose montaze i OC-a GPU-a a nije adekvatno hladnjena ali je znala pristojno da usija chipset i bez OC-a, verovatno losa termo-pasta izmedju hladnjaka i chipa ili nedovoljan pritisak na povrsinu. A jedan GB s939 K9N-nesto je imao identicne simptome kod ortaka kao Pantina ploca, pisti sta god joj uradio.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
RE Jel pokushavao da otkljucahva jezgra sa tom plochom na tom procesoru? Moze pokushati ako nije.
30.11.2009. 14:57
status: user broj poruka: 232
Nije, dosta mu je i ovako. On je jos noob za racunare. :) I ja imam isti procesor na biostar ta790gx a2+, u biosu mi pokazuje x4 ali nece da digne sistem. :(
Re: RE Jel pokushavao da otkljucahva jezgra sa tom plochom na tom procesoru?
30.11.2009. 15:01
status: user broj poruka: 1583
Da nisi malo promasio temu ?
Nisam promasio temu. Rekao sam sve sto se tice ploce. Samo sam odgovorio na pitanje sto se tice otkljucavanja. U svakom slucaju izvinite. Hocu da podelim misljenja sa vama, posto mi se ovaj forum veoma dopada. Pozdrav svima.
Veruj mi da niko nije hteo da te uvredi(govorim i u Pantino ime),
30.11.2009. 19:00
status: user broj poruka: 7285
ako si makar malo vise obracao(gledao)paznju na ovaj forum shvatices da smo mi cudni,ali i najbolji u zemlji.Ovde slobodno mozes da kazes sta hoces i na duze staze ti to niko nece uzeti za zlo. Ja sam te pitao za postupak,cisto da vidim da nisi nesto pogresno odradio,jer je taj Biostar no.1 za otkljucavanje 550-tki.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nisam promasio temu. Rekao sam sve sto se tice ploce. Samo sam odgovorio na pitanje sto se tice otkljucavanja. U svakom slucaju izvinite. Hocu da podelim misljenja sa vama, posto mi se ovaj forum veoma dopada :: Pozdrav svima.
Na Amd X2 4000+ ne moze nista da se odkljuca jer je to preko 2 godine star dual core procesor kada jos nije postojao ni Phenom I quad core.
:: Nisam promasio temu. Rekao sam sve sto se tice ploce. Samo sam odgovorio na pitanje sto se tice otkljucavanja. U svakom slucaju izvinite. Hocu da podelim misljenja sa vama, posto mi se ovaj forum veoma dopada :: Pozdrav svima.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.