Imam laptop Acer Aspire 3050 i zelim da mu nadogradim jos rama, samo je problem sto ne znam ni koji tip ni koja brzina je podrzana, slikao sam ono sto pise na nalepnici pa ako neko moze da mi kaze nesto vise tu sam
Ok, jel moze neko da mi nadje info do koje brzine podrzava, posto sam kontaktirao google, ali nista precizno ne dobijam, mali problem mi pravi i to sto pod ovom oznakom ima jos par drugih laptopova, razlike su male, sad ne znam da li se i memorija razlikuje
667 - 800 radi Milion%, obe imaš da kupiš gde hoćeš, ali ponesi lap na probu za svaki slučaj. Ne zbog brzine neko kompatibilnosti.
:: Ok, jel moze neko da mi nadje info do koje brzine podrzava, posto sam kontaktirao google, ali nista precizno ne dobijam, mali problem mi pravi i to sto pod ovom oznakom ima jos par drugih laptopova, razlike su male, sad ne znam da li se i memorija razlikuj :: :: :: :: :: :: Klasična SODIMM DDR2 667 memorija :: :: :: ::
:: :: 667 - 800 radi Milion%, obe imaš da kupiš gde hoćeš, ali ponesi lap na probu za svaki slučaj. Ne zbog brzine neko kompatibilnosti :: :: :: Ok, jel moze neko da mi nadje info do koje brzine podrzava, posto sam kontaktirao google, ali nista precizno ne dobijam, mali problem mi pravi i to sto pod ovom oznakom ima jos par drugih laptopova, razlike su male, sad ne znam da li se i memorija razlikuj :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Klasična SODIMM DDR2 667 memorija :: :: :: :: :: ::
Kingston, Geil, RadiSama... Jedino bi valjalo da se odnese da ti je u toj prodavnici odmah i ugrade, a gotovo sve prodavnice i prodaju N-Book memorije po tom prioncipu. Naravno, ugradnja je Dz, ako traze pare, reci da neces da kupis, ima gde jeste .)
A kingston najverovatnije, ako imaju u gigat*onu sutra cu da proverim, ponecu i laptop, samo npr ako probam od 800Mhz a laptop podrzava do 667Mhz kako ce se to manifestovati i ako bi mi reko koji hard preporucujes jel ide 2.5`` od koliko GB bi bilo optimalno, sada imam 80GB i to mi ne koristi ni za zivi *urac...
:: Kingston, Geil, RadiSama... Jedino bi valjalo da se odnese da ti je u toj prodavnici odmah i ugrade, a gotovo sve prodavnice i prodaju N-Book memorije po tom prioncipu. Naravno, ugradnja je Dz, ako traze pare, reci da neces da kupis, ima gde jeste . :: :: Baby B :: ::
512MB DDR2 667MHz kazu da ta ide uz njega kako pakuju a, za hd turi 250GB 2.5 IDE ali ne znam za cenu :(.... i moja preporuka ti je da svratis do WINWIN-a sutra idem do njih u obilazak :)
ljubazni su i oce da se potrude oko kupaca besplatno rade upgrade za komponente kupljene kod njih.... a, i oni ce videti koja je to memorija.... NEMAS BRIGE ! :)
Ok onda, pitacu da li imaju pa cu da idem, a jel ne bi problem pravio neki od 320 taj mi je potrebniji
:: ljubazni su i oce da se potrude oko kupaca besplatno rade upgrade za komponente kupljene kod njih.... a, i oni ce videti koja je to memorija... :: NEMAS BRIGE ! :)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.