koji je najbolji program za prikaz cpu temperature? znaci najtacniji? U ako ima neki freeware...?
Zamenio sam malopre cpu (celeron 2.4) sada imam intel p4 2.8ghz radna temp. mu je 57 sa box coolerom.Jel to ok? Koja je kriticna temperatura za procesor/e? Hvala unapred
da s478 pasta je cooler master neznam tacno kako se zove (placena 700 din) nije zapusio cooler a za broj obrtaja coolera ne znam gde da pogledam koliki je :/
Ako je neki prscott ja mislim da je ok. Ja sam uzela prescott-a polovnog za brata na 3.0 Ghz sa 1MB kesa, ide sada kada je hladno oko 53 a kada je leto oko 58.To sve pored nove paste, kulera za procesor novog, nekog ne skupog i dva jos dodatna kulera. Njegova temperatura data na sajtovima je 69. Ali moze i vise ali videcemo dokle ce da radi. Ja mislim i da ti imas nesto slicno i ne vredi ulagati pare u hladjenje neceg takvog. Polovan je prescott 3.0 Ghz, 1000 din. Dokle radi radi onda hiljadarka i ponovo napred, dok ima polovnih procesora iz polovnih racunara iz Nemacke i Austrije.
imas speedfan i on ti pokaze sta ti treba ali nema pomoci takav je. Brzo dize temperaturu. Savet vracaj stari. Kolika ti je temperatura kada odigras neku jacu igru. Sigurno preko 65 ako nije onda je ok.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.