Da. Video sam na njihovom sajtu da ne podrzava kelerabe ispod 800MHz. I onda na stranici za bios update nasao ovo:
Bios Version 0511 Description P5KPL-AM 0511 BIOS 1. Improve compability with 533 FSB CPU.
E sad mi to nije jasno. Da li u nekom slucaju mogu da ubudzim djuntu ili ne? Ili mi dajte neki predlog za neku jeftinu plocu koja podrzava ovu moju kelerabu. Poz i hvala
:: E sad mi to nije jasno. :: Da li u nekom slucaju mogu da ubudzim djuntu ili ne :: Ili mi dajte neki predlog za neku jeftinu plocu koja podrzava ovu moju kelerabu. :: Poz i hval
A zashto da ne kupi drugi procesor ako ima vec tu plochu ili je moze kupiti povoljno ili dobiti? Npr. neki Celeron dualcore koji je jeftin a za Celeron D je zmaj.
Pogledaj, Krecky, shta dobijash kupovinom stare ploche da bi iskoristio procesor koji vredi 10evra!
:: A zashto da ne kupi drugi procesor ako ima vec tu plochu ili je moze kupiti povoljno ili dobiti? Npr. neki Celeron dualcore koji je jeftin a za Celeron D je zmaj. :: :: Pogledaj, Krecky, shta dobijash kupovinom stare ploche da bi iskoristio procesor koji vredi 10evra :: :: ko nema u vuglu, ima u guglu :: :: :: :: Ne može. Qpi neku 945 ili 965 ploču
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.