Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Patriot memorije...
STRANA 1 OD 1
LonleyMax Patriot memorije... 07.12.2009. 13:26 T22594

status: user
broj poruka: 1475
Kako saradjuju sa MSi plocama hteo bih da metim 1GB na MSi K9N Neo... u pitanju je Patriot od 1Gb 800MHz CL6 ne znam tacnu oznaku?!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 07.12.2009. 13:28 #167203

broj poruka: 4528
ako rade odlicno saradjuju..ako ne rade..znaci da slabije saradjuju.....)....to ti ne moze niko reci i kako ce one raditi,cak i kad nisu kompatabilni desi se da rade savrseno..tako da .. stavis probas vidis

Ajd uzdravlje

Equinoxe Re: 07.12.2009. 14:32 #167243

broj poruka: 12057

Ako nisi siguran i ne znaš nikog ko ima kombinaciju, onda se drži memory support liste.

Daum ... 07.12.2009. 14:33 #167245

broj poruka: 12810
Idi na MSI sajt i skini prirucnik u PDF-u, u njemu mora da stoji spisak svih kompatibilnih proizvodjaca memorije i njihovih modela...

LonleyMax Ajd dajte link za Memory Support 07.12.2009. 15:03 #167261

broj poruka: 1475
ja nisam nasao nista na MSI-u... inace kupio sam memoriju ali ne radi u prvom slotu, a u drugom sljaka! xD
Al dajte ako nadjete Mem Support List!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

TheGame Re: 07.12.2009. 16:49 #167305

broj poruka: 719

Ma i te support liste su govno...Na listi za moju maticnu pise da nigdje ne podrzava Kingston HyperX 2x2Gb 1066Mhz...i vidi cuda...RADI...

This is usually part when people start screaming

Daum Re: Re: 07.12.2009. 21:24 #167444

broj poruka: 12810
Pa nema to veze. Ta lista je za memorije koje su 100% kompatibilne, znaci nema nikakvih problema sa njima. Naravno, mozes svaku memoriju van te liste da stavis, ali je macka u dzaku. Moze da te zeza, a i ne mora.

Ako se javi Sky, reci ce vam i on. On ima problema sa nekompatibilnom memorijom...

::
:: Ma i te support liste su govno...Na listi za moju maticnu pise da nigdje ne podrzava Kingston HyperX 2x2Gb 1066Mhz...i vidi cuda...RADI..
:: This is usually part when people start screaming
Equinoxe Re: 07.12.2009. 21:35 #167449

broj poruka: 12057

AKo i nema modela na support listi, to ne mora da znači da je to kraj iz prostog razloga što je u bar svakom drugom biosu stavka: improved memory compatibility.

gliga79 Slazem se sa Bax-om 07.12.2009. 22:16 #167466

broj poruka: 4641
Imao sam slucaj gde je (Ispravna) memorija zezala ceo sistem. Muke zive dok nisam pronasao problem. Nekompatibilnost sa plocom, a kao radi.
Od tad Memory support mi je obavezan.

- L ........ RETURN........ PRESS PLAY ON TAPE......LOADING....

:: Ako nisi siguran i ne znaš nikog ko ima kombinaciju, onda se drži memory support liste
SkyFire Trc Milojka.. 07.12.2009. 23:01 #167507

broj poruka: 18472
Zeznuta je situacija sa memorijama i support listom.Ja bih se drzao zvanicne liste podrske memorisjkih chipova za plocu.Sto se mene tice ja mogu i da experimentisem,snacicu se da kupim drugu ali neko nece imati te uslove..Takodje update-om biosa se ne resavaju svaki put problemi sa nekompatibilnoscu sa memorijama.Izadje bios koji navodno podrzava ali se i dalje desavaju isti problemi i razni bagovi i BSOD svremena na vreme,dajem samo primere..
Takodje moze ploca i da radi sa memorijama koje nema na support listi,nekad moze da radi perfektno,nekad je macka u dzaku..
NPR.OCZ je heben sa Asus-ovim plocama dok G.Skill koga inace manje ima zastupljenog na listi radi perfektno itd..Mnogo raznih primera...

Green Green Grass Of Home

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs