Ja sam isto gledao Intel Core i5-750 citao sam da je brzi od Phenom II X4 965 15- 20% koji je isto u igri a oba su priblizne cene koji bi bolje isao uz ati 4890 za igrice i win 7? TMI = Too Much Information
:: nisam jos uzeo plocu i memoriju jer nisam odlucio koji cu procesor :: TMI = Too Much Information :: :: :: koja je ploca u pitanju ,tj koja platforma......za 150e nema nista bolje od i5 75 :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: ::
mozes onda za oko 74 e 2 x 2 gb patriota...ne moras odmah u triple chanel , posle dodas jos 2 gb kad skupis love....
prva ploca je sa raidom.....druga bez...trece je po meni najbolja..nema sta nema ..ima usb 3 i sata 3 standardne u odnosu na ostale
Ajd uzdravlje
:: Bruka ploce samo ih ima nekoliko Koju da uzmem razlika je po 10 -ak eur :: GA-P55-UD3 :: GA-P55-UD :: GA-P55A-UD :: TMI = Too Much Information :: ::
:: U cemu je razlika isto je p55 :: TMI = Too Much Information :: :: :: Plocu bi najpre pogledao MSI P55-GD65 :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
ne vidim zashto bi chovek ishao na triple channel na p55 plochi ? a shto se tiche cena memorija i lagera kod nas ... to je drugi par cipela ... :) sve one ploche koje se zavrshavaju sa oznakom na `A` podrzhavaju novu technologiju..
:: ne vidim zashto bi chovek ishao na triple channel na p55 plochi :: a shto se tiche cena memorija i lagera kod nas ... to je drugi par cipela ... : :: sve one ploche koje se zavrshavaju sa oznakom na `A` podrzhavaju novu technologiju. :: :: Pozdrav :: :: ::
Sa i5 ce tesko triple channel... to ce ici samo na 1366...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: @plamen al su otisle cene jbt-e... :: :: mozes onda za oko 74 e 2 x 2 gb patriota...ne moras odmah u triple chanel , posle dodas jos 2 gb kad skupis love... :: :: prva ploca je sa raidom.....druga bez...trece je po meni najbolja..nema sta nema ..ima usb 3 i sata 3 standardne u odnosu na ostal :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Bruka ploce samo ih ima nekoliko Koju da uzmem razlika je po 10 -ak eur :: :: GA-P55-UD3 :: :: GA-P55-UD :: :: GA-P55A-UD :: :: TMI = Too Much Information :: :: :: ::
:: Nista onda... i5 750....150 ak e :: :: Gigabyte p55 Ud3 oko 100 :: :: Patriot 3 x 2 1600 mhz ..oko 70e.. :: :: to je moj predlog :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: nisam jos uzeo plocu i memoriju jer nisam odlucio koji cu procesor :: :: TMI = Too Much Information :: :: :: :: :: koja je ploca u pitanju ,tj koja platforma......za 150e nema nista bolje od i5 75 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: ::
Prepoznao sam se u izuzecima... Da rezimiramo na P55 nece da biva triple... Na onaj 58 ce da biva...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: i5 ima dual chanel memoriju...i7 je triple chanel... i dalje ništa ne znate, samo lupate čisto da bi nešto napisali.. :: čast izuzecima.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
iskreno da ti kazhem, ja nisam naishao na takve cene sigurno dobrih mesec-dva unazad..mozhda sam gledao na krivom mestu..gde si ti to video ? mozhda tri shtapa od na po 1gb ?
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.