Ovako, trenutno imam Q6600 3.6GHz,ASUS MAXIMUS FORMULU,2x2gb Kingston hyperX TallHs 1066, e sad posto imam neku ponudu za plocu i cpu, ne znam sta da uzmem za sebe, a da do bude primetno :) Razmisljao sam da predjem na AMD (teska srca:)phenom II X4 955 ili 965 i neku plocu ali nemam pojma koju? dali da uzmem plocu sa ddr3 mem ili ddr2 e sad planirao sam tu oko 25 tisuca da pazarim nesto :)) ili da sakupim nesto vise kinte pa da predjem na I5 ili I7 a da da ne zaboravim trenutno cekam ati5850 da se pojavi na lageru pa da je pazarim. Hvala svima unapred
brate, sto te toliko svrbe pare, sacekaj malo, imas vrh plocu, taj cpu te ce jos uvek sluziti, cemu prelazak na i5, i7, zasto? ajde da imas recimo neki c2d, neku sklj plocu, malo memorije, itd., pa da menjas, ali po meni ovo nema potrebe jos uvek..poslusaj me, stekni pare i sacekaj.
Mozda si i upravu, imam ponudu da prodam komplet za 20 000din pa sam razmisljao da dodam par hilkjada i da dobijem nesto bolje
status: user broj poruka: 2034 brate, sto te toliko svrbe pare, sacekaj malo, imas vrh plocu, taj cpu te ce jos uvek sluziti, cemu prelazak na i5, i7, zasto? ajde da imas recimo neki c2d, neku sklj plocu, malo memorije, itd., pa da menjas, ali po meni ovo nema potrebe jos uvek..poslusaj me, stekni pare i sacekaj.
ma jok bre, ne bih razmisljao o AMD-u da sam na tvom mestu, jer samo o toj varijanti bi mogao da imas para kao adekvatnu zamenu, i5 ti se ne isplati po meni, jer ajde da kazemo da je malo bolji od Q9550, i7 ti se definitivno ne isplati, eventualno imas opciju ako naletis na nekog ko prodaje Q9550 cpu pa da ga maznes, inace, ja ne bih ni razmisljao o drugoj platformi, bar ne nikako u ovom trenutku.
kad vec imas dobar procesor i plocu,taj Q6600 nije mnogo slabiji od i5 i od PII klok za klok, mislim sad da je nesto previse osetno slabiji nije. PII ti i nije neko preveliko poboljsanje. Moj savet ne menjaj nista, skupi pare, pa ako bas hoces da uzmes osetno bolji procesor uzmi i7...
Mislm da je brzi 965 iz razloga sto ima veci l1 kes, trebalo bi dosta bolje da radi sistem sa njim a i klok mu je fabricki dobar 3.4GHz, trebalo bi da mozze da ode do 4.0GHz
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.