ljudi moji, menjam stari komp i uzeo bi intel e7500, i razmisljam dal da uzmem ovu plocu iz naslova, kako se klokuje i kakva je u radu ? drugim recima jel valja to ista, il ima nesto bolje u slicnom cenovnom opsegu 60-70 e
Preporucio bih ti Asus P5QL-E plocu.Imam je,extra ploca.Radi mi na njoj E7200@3,6 GHz bez problema.Tiha,hladna,OC potencijal solidan...Sve us svemu,ja sam prezadodovljan.Godinu i mesec dana mi nije napravila nijedan problem.
Imam i ja Asus P5QL-E radi savrseno nemam ni jednu zamerku za 1god, koliko je koristim, BIOS je odlican i imas dosta opcija. Veoma visok kvalitet izrade.U kombinaciji sa Hyper X radi izuzetno. Evo pogledaj nesto o ploci http://www.youtube.com/watch?v=k3yyyz1PGJY&feature=fvst
- L ........ RETURN........ PRESS PLAY ON TAPE......LOADING....
:: Preporucio bih ti Asus P5QL-E plocu.Imam je,extra ploca.Radi mi na njoj E7200@3,6 GHz bez problema.Tiha,hladna,OC potencijal solidan...Sve us svemu,ja sam prezadodovljan.Godinu i mesec dana mi nije napravila nijedan problem :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Ja imam tu plocu i E7300. Znaci temperatura ploce u full loadu ne prelazi 40c. Nisam imao nikakvih problema. Na njoj mi ide E7300 na 3,8GHz uz 1.3V. Stabilna. preporuka
uzeo sam tu plocu, nije losa za sad, imao sam malo problema sa snalazenjem u biosu al to je samo zato sto ova ploca mnogo fura `power-savings` al nema veze resio sam to jos nisam klokovao e7500, jos uvek mi ne treba, kad ubacim malo jacu grafiku kloknucu ga do 3.5 , 3.6 Plamen-e jel koristis box cooler ?
trenutno imam box kuler, sa njim mozes slobodno da ga poteras na 3,3 - 3,4GHz bez dizanja voltaze, kod mene je default 1.1v, ako tebe? Koje su ti temperature u iddle i u loadu? Kod mene na 3,2Ghz iddle 40-42 u loadu do 53c (igranje igrica) a full load oko 60c...
kod mene je defolt napon 1.2v , trenutno mi radi na default clocku 11x267= 2.93 GHz idle temperatura 33-35, a dok ga stressujem sa everestom ide do 45 koja je max temperatura na e7500, na intelovom sajtu pise 74.1 C a napon da mu bude u ovom opsegu 0.85V – 1.3625V =)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.