Zelim da zamenim box kuler na procesoru, pa bih zamolio sve koji nesto znaju o kulerima ,da mi predloze neki do 3000 din. Sa sto boljim performansama (da dobro hladi, da je sto tisi..). Hvala unapred !!
obicno quleri koji dobro hlade rade to zahvaljujuci visokom broju obrtaja pa i nisu bas preterano tihi. odluci se sta ti je vaznije. uostalom, sta ti fali boxu, da li je preglasan ili ne hladi dobro? koji cpu? overklokovan? koju temperaturu nabije kad ga kinjis pola sata intel burn testom? PS. dobrodosao na forum ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Imam Intel Pentium D CPU 2.66GHz , intelov box culer mi je preglasan i ne hladi dobro dize temp. do 75. Nije klokovan. i jedno i drugo mi je vazno , ali vise da je tisi.
iskreno, mislim da ti je malo glupo da daješ 3000 dinara na kuler za procesor koji ne vredi 3000 dinara...ali ako baš hoćeš, OCZ Vendetta 2 je odličan kuler...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.