Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
FahCore_78 ?
STRANA 1 OD 1
nesa23c FahCore_78 ? 08.12.2009. 23:55 T22646

status: user
broj poruka: 352
Malopre ja gledam neke sajtove,kad odjednom se ugasi komp.ja reko preklokovan,ja u biosu pogledam i ima sta da vidim temperatura 74 steprna!!!!Najvise do sad je bilo 63 i to u nekom testu...upalim komp,task menager-procsses,i vidim pun ku*ac tih fah korova,ja end proces,ali se on opet pali!!!!!!!!!!
Sta je to necu ni da pitam samo mi recite kako da ga se otarasim,Pre par sati sam uz igricu mahinalno instalirao -Foldin@Home-
ili FAH...I ranije sam imao ovako nesto slicno sto je zdralo cpu al nesecam se kako sam ga se otarasio.Molim pomoc
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Posto je promena `sveza`, pomoci ce obican `system restore`. 09.12.2009. 00:10 #167916

broj poruka: 11019

Javi da li je uspelo,

Ruff re 09.12.2009. 02:40 #167972

broj poruka: 829
...glupo pitanje: si probao da uninstaliras F@H aka folding@home?... u principu to i jeste stvar koja je predvidjena da zdere cpu (trazeci pri tome jedinjenja koja ce mozda izleciti neke bolesti), ali ne verujem da bi trebala i sama od sebe da se pali kao proces... ako nemas nikakvu ikonicu F@H-a u tray, onda mozda imas i nesto drugo, i ne tako dobro, pored tog programa...:/

Nikolas
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda

nesa23c re 09.12.2009. 17:11 #168157

broj poruka: 352
Da li je moguce da niko nemoze da mi pomogne?????
@tortojed ne pomaze system restore
@Ruff ne mogu da unistaliram,kad ga nema nigde instalirano
Svaki put kad se pali komp,pali se i FahCore_78 -onda task manager-processes-end process,gasim sledece procese:Fah(4 puta jedan ispod drugog),FahCore_78(3 puta jedan ispod drugog)
KAKO DA ISKLJUCIM TO DA SE NE PALI VISE?
gilopile Re: re 09.12.2009. 18:01 #168183

broj poruka: 9459
Evo:

http://www.ocforums.com/archive/index.php/t-372706.html

-
(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Da li je moguce da niko nemoze da mi pomogne????
:: @tortojed ne pomaze system restor
:: @Ruff ne mogu da unistaliram,kad ga nema nigde instalirano
:: Svaki put kad se pali komp,pali se i FahCore_78 -onda task manager-processes-end process,gasim sledece procese:Fah(4 puta jedan ispod drugog),FahCore_78(3 puta jedan ispod drugog
:: KAKO DA ISKLJUCIM TO DA SE NE PALI VISE?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs