imam MSI K9N-NEO V3 sAM2 i ubuden na njoj AMD Athlon X2 5000+ 2.6GHz default dali da prodam to i uzmem MSI P6N Sli Platinum i Intel E4300 1.8GHz default?????
Ni jedno ni drugo, prodas tog mucenog x2 500+ i uzmes x2 240 pa da vidis sta se zove nova tehnologija :), mada mozes veoma povoljno da nadjes E8400+ploca samo ako izleti :), mada bih rekao da je taj AMD bolji na defu, ako se ide na OC trebalo bi da je Intel bolji i da imas za male pare E5200 :).
Bolje je da odjašeš sa tih MSI-ja, pa uzeo šta god, Intel ili AMD. U klasi u kojoj se nalaziš, isplativiji je i bolji AMD. Intel se malo više klokuje ali uz cenu coolera, potrošnje struje i silovanja sistema koji košta znatno više od odgovarajućeg athlona.II. i7 je druga priča.... ko može.
bas tako,kao sto Pisko rece athlon II je jako dobar cpu,hladan i dobar OC ako ces da se igras,gledao sam da ga dobro `dizu` a MSI prodas i uzmes neki 790-780-785 chipset,i da vidis mada i intel e5200 je super cpu ali athlon je u toj klasi jaci a to sto si ti hteo da odradis nema nikakvog smisla,jer ne bih osetio neko znacajnije poboljsanje sa tim intelom
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: Bolje je da odjašeš sa tih MSI-ja, pa uzeo šta god, Intel ili AMD :: U klasi u kojoj se nalaziš, isplativiji je i bolji AMD. Intel se malo više klokuje ali uz cenu coolera, potrošnje struje i silovanja sistema koji košta znatno više od odgovarajućeg athlona.II :: i7 je druga priča.... ko može :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
ja ti savetujem da uzmes AMD PHENOM II x2 550(ekvivalent e8400) jer: 3.1GHz, l3 cash 6mb (igice ga obozavaju), otkljucan MP i super se klokuje, mogucnost otkljucavanja jos dva jezgra (svi imaju 4) naravno ako su samo zakljucana,a ne defektna,70 neki e, sto se tice ploca ja imam dfi 790fxb-m2rsh(am2+) i mogu reci samo dobre stvari o njoj mada mi deluje da ove am3 nisu bas nastavile po starom receptu trla baba w-lan
pa to je extra kombinacija za igre ali DFI su skupe ploce,da li ima kesa za to????
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: ja ti savetujem da uzmes AMD PHENOM II x2 550(ekvivalent e8400) jer: 3.1GHz, l3 cash 6mb (igice ga obozavaju), otkljucan MP i super se klokuje, mogucnost otkljucavanja jos dva jezgra (svi imaju 4) naravno ako su samo zakljucana,a ne defektna,70 neki e, sto se tice ploca ja imam dfi 790fxb-m2rsh(am2+) i mogu reci samo dobre stvari o njoj mada mi deluje da ove am3 nisu bas nastavile po starom recept :: trla baba w-la :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.