Ploca je:Gigabyte GA-M720-US3 Zeljeni procesor:AMD Phenom II X4 945 -Na zvanicnom sajtu gigabajta pise da ova ploca podrzava pomenuti procesor uz odredjenu verziju biosa -Na zvanicnom sajtu amd kaze da za ovaj procesor preporucuje plocu sa cipom 785 i 790 *Pitanje: Kako bi radila ova kombinacija i koje bi bile njene mane Pa ako je neko imao iskustva,ili neki predlog,misljenje... Hvala!
Zasto 945? Uzmi lepo za 11000dim Phenom II 925 (2.8GHz) i overklokuj ga na 3,4GHz i dobijesh phenom 965. Za ostatak novca pazari GA-770-UD3 (6000din) ili ako pretekne GA-MA790X-UD3P (8000din)...
Problem je u tome sto ovu plocu vec imam,a sad sam resio da sa dva predjem na cetiri jezgra i to bih uradio bez promene ploce ako ima smisla naravno. Znam takodje,da ploca i nije bas za oc,pa sam zato i naveo jaci ali ne black edition procesor. Malo me samo brine da prosto ne bude `slaba` za 945 pa sam zato pitao da li ce i kako sve to raditi. U svakom slucaju hvala obojici na odgovorima,nadam se da je pufi u pravu i da ce raditi ok. Voleo bih naravno jos neko misljenje o ovoj kombinaciji
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.