Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Gigabyte p55-ud3 vs. MSI p55-cd53 (i memorija za njih)
STRANA 1 OD 1
tpk Gigabyte p55-ud3 vs. MSI p55-cd53 (i memorija za njih) 10.12.2009. 00:19 T22680

status: user
broj poruka: 30
Primetio sam da ima poredjenja uzmedju ud3 i asus p55d, ali s obzirom na to da je razlika u ceni izmedju te dve ploce vise od 1000din, a razlika u ceni izmedju ploca iz naslova 50-100 din, ima li neko neko misljenje? Citao sam malo testove po netu, ali ne vidim neku realnu razliku. A i sve nekako imam utisak da ni ti testovi nisu bas nepristrasni. Ud3 valjda ima phase 4+2, a cd53 valjda 4+1 mada to se jedva i spominje negde.

potpitanje: na QVL na sajtovima proizvodjaca ploca nema Geil GB34GB1600C8DC, ali na GQML na Geilovom sajtu za tu memoriju stoji da su podrzane obe ove ploce, pretpostavljam da ce sve da radi ok s tom memorijom?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 10.12.2009. 08:59 #168500

status: user
broj poruka: 8138
Ja bih za sebe uzeo Gigabyte P55-UD3.Geil memorije rade odlicno gde god ih ubodes,tako da nemoj da brines.

The Way It`s Meant To Be Played

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs