dobre su obe mozda je bolje GA-MA790XT-UD4P jer je novija i noviji bios samim tim, bolji oc bla bla inace izasala je GA-MA790XT-UD6P samo ne nzam da li je ima na lageru
:: dobre su obe mozda je bolje GA-MA790XT-UD4P jer je novija i noviji bios samim tim, bolji oc bla bla inace izasala je GA-MA790XT-UD6P samo ne nzam da li je ima na lager :: :: :: Dont drink and drive take joint and fly :: ::
da ali ddr3 koliko sam upoznat ima dosta veliki latency. Samim tim top-of-the-line DDR2 ram cje biti daleko brzhi od nekog entry-level DDR3 rama. samim tim shta ja dobijam osim nove generacije? Nishta?
:: moderniji je DDR3... Al nije mnogo brzi.. :: Ja cu ove moje 4x1GB Geil BD DDR2 800Mhz prodati kao raritet : :: :: ::
sta bre nemoj da me zajebavate ddr3 2076mhz 8-8-8-21 sa 2.086v kida jede ddr2, sad je tacno da se ddr2 potiskuje i zato treba preci na ddr3. dva modula od 2gb na 1800 iz rara raspakuju fajlove od 700mb brzinom da sam mislio da je bug, niti znam kad sam klikno niti znam kad je bilo gotovo. a bice modula od 3000+mhz soon, moje licno misljenje treba prelaziti na ddr3
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.