Mislim da hoce, tj , sigurno hoce ali da li je neko imao na tom napajanju nesto tipa - E 4300 na 1.8 Ghz O.C. (2.4Ghz) nije mnogo , asus p5b-e plus, Asus 8800gt top , gpu 650Mhz , valjda sejderi 1.8 Ghz, 2gb rama, Hdd, dvd itd, nista dodatno nebi crpelo struju.. Vase misljenje dovoljno ? doduse nebi se kortistilo duze od dve mozda tri godine? Kakva su napajanja cooler mastera , nemam iskustva..... a da i kuciste moze li da stane nesto malkjo vece od 8800gt , eto pitam za kasnije ali neverujem nesto mnogo vece da ce tu biti (:
nego termal master,certificated by CM inace napajanje je malo kvalitetniji kinez,evo kod mene skuplja prasinu godinu dana ne verujem da ce izdrazati 2godine,kod kolege na Asus 5PQ,e 5200,GF7300 vec je oslabilo.. mada neki kazu da im je vuklo e8400 i 4850,mada cisto sumnjam napajanje je novo 20e pa ti sam skontaj koliko je dobro?????
Ma ok normalno je za te pare da pomalo varira kvalitet, jbg ko zna , neznam koje je sad najisplativije napajanje, od 500-650w , najbolja znam ali najisplativija i da su kvalitetna pojma nemam, dobro to zna ko radi u nekom servisu i gde prodje mnogo napajanja.....
Kod ortaka radi x550 (otkljucan), 4GB RAM, MSI GX790-G65, na integrusi je doduse, 1TB WD i DVDRW... I hoce da stucne ponekad... Ja to ne bik vise gajio u kucistu...
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Kvalitet varira ali nisam vidjao cooler master u visokom segmentu evo sad nadjoh jedno napajanje oko 12k skupo je ali .. Type Intel ATX12V V2.3 & SSI EPS 12V V2.91 Dimension (W / H / D) 150(W) x 86(H) x 150(L) (mm) Input Voltage 90~264V (Auto Range) - ovo do sada nisam vidjao imam 250V! Input Current 8A@ 115Vac, 4A@ 230Vac Input Frequency Range 47~63Hz PFC Active PFC >0.9
Power Good Signal 100~500ms
Hold Up Time >17ms
Efficiency 85% Typically
MTBF >100,000hrs
Protection OVP/ UVP/OCP/OPP/OTP /SCP/ OLP
Output Capacity 600W
Max. Output Capacity 720W
Operation Temperature 0~40℃ (Nominal Input Voltage)
Regulatory NEMKO / TUV / CE / GOST / C-tick / / UL / FCC
ma nemoj experimntisati sa njim imas jeftina XION napajanje,tj NZXT koja su vrh preko bare zatim LC o kojem se dosta prica,550w dodje nekih 35e,sto je stvarno malo sto ta napajanje nude...a taj TM ostavi po strani
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Kvalitet varira ali nisam vidjao cooler master u visokom segmentu evo sad nadjoh jedno napajanje oko 12k skupo je ali . :: Type Intel ATX12V V2.3 & SSI EPS 12V V2.9 :: Dimension (W / H / D) 150(W) x 86(H) x 150(L) (mm :: Input Voltage 90~264V (Auto Range) - ovo do sada nisam vidjao imam 250V :: Input Current 8A@ 115Vac, 4A@ 230Va :: Input Frequency Range 47~63H :: PFC Active PFC >0. :: :: Power Good Signal 100~500m :: :: Hold Up Time >17m :: :: Efficiency 85% Typicall :: :: MTBF >100,000hr :: :: Protection OVP/ UVP/OCP/OPP/OTP /SCP/ OL :: :: Output Capacity 600 :: :: Max. Output Capacity 720 :: :: Operation Temperature 0~40℃ (Nominal Input Voltage :: :: Regulatory NEMKO / TUV / CE / GOST / C-tick / / UL / FC :: :: Fan 135mm ultra silent fa :: :: Certification 80 Plu :: :: :: :: Sve je relativno !! :: ::
Odlucio sam necu ga uzimati , uzecu kuciste pa kasnije napajanje, ma nezalim para za to nikad !!! Jeste trenutno zategnuta situacija kod mene pa i svuda, ovo nije hitno odlucio sam se za kuciste neznam video ga uzivo mocno mi deluje kosta 4.700,00
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.