nije cak ni na loadu, vidi da li ti je ukljucen cool and quiet i kako je podesen u biosu (ako ti ventilator radi sporo( pod uslovom za box cooler)), ocisti ga malo, proveri kako je namontiran, vidi voltazu
cool and quiet je stavljen na auto...CPU Core 1.34 V....Ostalo ne znam kako bi proverio...Stavljena je nova pasta pre nekoliko dana...Koji je ovo vrag sad...
KOja je ploca,ploca najverovatnije ne meri kako treba,meni je na M2N68-AM PLUS se desilo da mi prijavi da doticni procesor ima temperaturu oko 85 stepena konstantno
Tako da ti prvo vidi da li on stvarno ima tu temperaturu,stavi prst na hladnjak od kulera i vidi da li j eto ta temperatura
senzori su govna meni je na 4000+ everest priajvio cak 120 stepeni temperaturu za cpu
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: KOja je ploca,ploca najverovatnije ne meri kako treba,meni je na M2N68-AM PLUS se desilo da mi prijavi da doticni procesor ima temperaturu oko 85 stepena konstantn :: :: Tako da ti prvo vidi da li on stvarno ima tu temperaturu,stavi prst na hladnjak od kulera i vidi da li j eto ta temperatura :: :: http://img690.imageshack.us/img690/6158/i741ghz8800gt.pn :: Intel i7 920 OC 4.0GHz-TITAN FENRI :: GIGABYTE EX58-UD4 :: 3x1GB DDR3 Patriot 1600MH :: 1TB :: SLI 2xASUS 8800GT TOP :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: 226B :: ::
Everest i temparature u biosu se slazu da ima preko 50 stepeni...Cak i kad upalim kompjuter posle 2 sata mirovanja u biosu automatski pokaze 47 stepeni...Ploca je gigabyte 720-us3.
Pogledaj da li ti je u biosu ukljuceno Smart fan ili tako nesto sto obara brzinu kulera. Meni sa box kulerom ne prelazi 55c i to overclock na 3,5ghz u full load.
:: Pogledaj da li ti je u biosu ukljuceno Smart fan ili tako nesto sto obara brzinu kulera. Meni sa box kulerom ne prelazi 55c i to overclock na 3,5ghz u full load :: :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=79185 :: ::
Koliko puta treba da ponovim da mi CPU Z ne ocutava dobro Vcore napon. I kada stavim na default 2.8ghz tj 14 x 200. opet mi CPU Z pokazuje isti napon. A i ovaj procesor nema sanse da izdrzi VCORE 1.576. A sve mogu da potkrepim slikama ako mi neko neveruje.
Ok,mozda i moze. Ali meni CPU Z stalno pokazuje isti napon,sta god da radio. I ako stavim na default i ako overclok. Znaci ne ocitava dobru vrednost a u biosu mi pokazuje 1,35
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.